Samsung A54 2. kez değişim - iade yapılır mı?

Mecbur iade etmem gerekecek çünkü gene aynı sorun çıkarsa garanti yenilenmediği için garantinin başlangıcından 6 ay sonra değişim ve iade yapılmıyor diye biliyorum.

Mecbur iade etmem gerekecek çünkü gene aynı sorun çıkarsa garanti yenilenmediği için garantinin başlangıcından 6 ay sonra değişim ve iade yapılmıyor diye biliyorum.
Öyle yapmanız daha iyi olur o zaman, çünkü bu bütçede baya alengirli ne alacağımı ben para olmasına rağmen 1 aydır hangi telefonu alsam diye arada derede kalıyordum. Realme GT2 alabilirsiniz bakıp, onun dışında pek fazla seçenek yok. İade etmeniz daha iyi seçenek.

Hocam kanunda zaten "ayıpsız misli ile değişim" şeklinde geçiyor, size verilen ürün ayıplı olduğu için değişim yaptık kurtulduk diyemezler.

Gerekirse daha alt segment bir model alacağım daha 1 hafta önce bilgisayarıma ekran kartı ve bellek aldığım için telefona ayırabileceğim bir para kalmadı .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…