Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 12 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar ne zaman gelir? canımı sıkmaya başladı.
U umut_tr Picopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #2 Kasım sonu Samsung A34 5G ve A54 5G modellerine güncelleme dağıtmı başlayacak çözüldü olarak işaretlersiniz sevinirim
Kasım sonu Samsung A34 5G ve A54 5G modellerine güncelleme dağıtmı başlayacak çözüldü olarak işaretlersiniz sevinirim
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.182 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 12 Kasım 2023 #3 Morgan.jones dedi: Arkadaşlar ne zaman gelir? Canımı sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Yabancı cihazlar daha almadı güncel miyiz verilerine göre tahmini 11 Ocak yazıyor. Ayrıca checkfirm uygulamasında beta da olduğu yazıyor.
Morgan.jones dedi: Arkadaşlar ne zaman gelir? Canımı sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Yabancı cihazlar daha almadı güncel miyiz verilerine göre tahmini 11 Ocak yazıyor. Ayrıca checkfirm uygulamasında beta da olduğu yazıyor.
7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 12 Kasım 2023 #4 umut_tr dedi: Kasım sonu Samsung A34 5G ve A54 5G modellerine güncelleme dağıtmı başlayacak çözüldü olarak işaretlersiniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Kaynak nedir?
umut_tr dedi: Kasım sonu Samsung A34 5G ve A54 5G modellerine güncelleme dağıtmı başlayacak çözüldü olarak işaretlersiniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Kaynak nedir?
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.097 Çözümler 49 Yer Ankara 12 Kasım 2023 #5 Morgan.jones dedi: Arkadaşlar ne zaman gelir? Canımı sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... One UI 6 şu an beta olarak yayında diye biliyorum, canınızın sıkılması için Samsung'u vereceğim dediği tarihte vermemiş olması gerekir. Beta programına kayıt olursanız daha erken deneyimleyebilirsiniz.
Morgan.jones dedi: Arkadaşlar ne zaman gelir? Canımı sıkmaya başladı. Genişletmek için tıkla... One UI 6 şu an beta olarak yayında diye biliyorum, canınızın sıkılması için Samsung'u vereceğim dediği tarihte vermemiş olması gerekir. Beta programına kayıt olursanız daha erken deneyimleyebilirsiniz.
U umut_tr Picopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #6 Heribert Yavuz dedi: Yabancı cihazlar daha almadı güncel miyiz verilerine göre 11 Ocak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kendim Samsung mağazasından çalıştığım için ve Internet'te gördüm dediğim bilgiler doğru. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2023
Heribert Yavuz dedi: Yabancı cihazlar daha almadı güncel miyiz verilerine göre 11 Ocak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kendim Samsung mağazasından çalıştığım için ve Internet'te gördüm dediğim bilgiler doğru.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.182 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 12 Kasım 2023 #7 umut_tr dedi: Kendim Samsung mağazasından çalıştığım için ve ınternet'te gördüm dediğim bilgiler doğru. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir şey yok ortada daha dbt ve SKT cscli cihazlar daha almadı açık betayı.
umut_tr dedi: Kendim Samsung mağazasından çalıştığım için ve ınternet'te gördüm dediğim bilgiler doğru. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir şey yok ortada daha dbt ve SKT cscli cihazlar daha almadı açık betayı.
U umut_tr Picopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #8 Heribert Yavuz dedi: Şu anlık bir şey yok ortada daha dbt ve SKT cscli cihazlar daha almadı açık betayı. Genişletmek için tıkla... S23 ve Plus vb Ultra modelleri aldı ve sorunlar bile çıktı lütfen araştırmanızı öneririm.
Heribert Yavuz dedi: Şu anlık bir şey yok ortada daha dbt ve SKT cscli cihazlar daha almadı açık betayı. Genişletmek için tıkla... S23 ve Plus vb Ultra modelleri aldı ve sorunlar bile çıktı lütfen araştırmanızı öneririm.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.182 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 12 Kasım 2023 #9 umut_tr dedi: S23 ve Plus vb Ultra modelleri aldı ve sorunlar bile çıktı lütfen araştırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Alt cihazlardan bahsediyoruz burada.
umut_tr dedi: S23 ve Plus vb Ultra modelleri aldı ve sorunlar bile çıktı lütfen araştırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Alt cihazlardan bahsediyoruz burada.
U umut_tr Picopat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 116 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #10 Heribert Yavuz dedi: Alt cihazlardan bahsediyoruz burada. Genişletmek için tıkla... Onlarda kasım 29 veya 30 gibi alacaktır kanıt atabilirim.
Heribert Yavuz dedi: Alt cihazlardan bahsediyoruz burada. Genişletmek için tıkla... Onlarda kasım 29 veya 30 gibi alacaktır kanıt atabilirim.