Samsung A54 dün mu kamerası daha iyi yoksa Redmi Note 12 Pro + mı?

Parçalar parçalar da, yazılım MIUI çok kötü görüntü işliyor.

Hocam digerözelliklere bakarak Note 12 Pro + alınır mı? Diger özelliklerle göre ve kamerayı GCAM ile mi artıracağım.
İşlemcide A54 daha güçlü. Batarya tarafında Note 12 Pro+ kazanıyor. Ben A54 tercih ederdim. GCam'li video çekimi bile A54'e göre vasat.

Butceniz nedir ve yurt disi cihazlarin listesi var mi?

Bütçem 10 bin yurt dısı cihaz olarak 12 Pro+ sahibindende yurt dışı olarak 10 bin 11 bin arası degisiyor.

İşlemcide A54 daha güçlü. Batarya tarafında Note 12 Pro+ kazanıyor. Ben A54 tercih ederdim. GCAM'li video çekimi bile A54'e göre vasat.

Hocam A54 de az pahalı kalıyor ben arkadaşımda görp begendigim için soyledim ona yakın olur mu A54 dun kamerası sorum o asıl.

Bütçem 10 bin yurt dısı cihaz olarak 12 Pro+ sahibindende yurt dışı olarak 10 bin 11 bin arası degisiyor.
IMEI kayitli OnePlus 9 Pro bakin, ultra genis aci sensoru ile A54'un ana kamera sensoru ayni. Note 12 Pro Plus'tan da, A54'ten de daha iyi ve daha overall bir cihaz.

IMEI kayitli OnePlus 9 Pro bakin, Ultra genis aci sensoru ile A54'un ana kamera sensoru ayni. Note 12 Pro Plus'tan da, A54'ten de daha iyi ve daha overall bir cihaz.

Hocam ön kamerada 12 Pro + mı a 54 mu asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…