Samsung A54 ve Realme GT2

Bütçe
12.000
Bazı arkadaşlar GT2 konusunda ısrarcı ancak oyun oynamayacaksaniz pek bir anlami yok. Kamerası iyi değil. S20-21 FE veya A54 alın derim. Ben olsam S20FE alırdım daha premium bir hissi (A serisine göre) var çünkü.

Bence S20 FE şu an en mantikli ama derseniz güncellik önemli GT 2. Ama o da kameradan kaybediyor.

Hayır kesinlikle almayacak güncelleme ama telefon kötü demiyorum hatta resmini atan arkadaşa 2 ay önce aldıran bendim ayrıca emin olmak için baktım ve Android 10 ile piyasaya sürülmüş yine 11 değil yani 3 büyük güncellemesini aldı.

Dostum ben kuzenime aldırdım 11 ile geldiğine eminim. 14 alma konusuna gelirsek de dediğim gibi çok fazla delil sunamiyorum ama imkansız da görmüyorum ben. Yani büyük ihtimalle haklisindir ama benim dediğim doğru çıkarsa da şaşırmam

Arkadaşıma aldırdığımda Android 13 ile gelmişti, o zaman demek oluyor ki Android 16'yı da görebilir. bence bu güncelleme konusunu kapatalım ve size kanıt olarak şu bağlantıyı bırakıyorum: Notify Update. Burada, en aşağıya inerseniz, Samsung'un kendi sitesinde aldığı güncellemeler ve diğer bilgileri görebilirsiniz. Kamera konusuna gelecek olursak, iki cihaz arasında "aman Allah'ım, bu kamera çok iyi!" diyebileceğiniz büyük bir fark yok. Almayı düşünen arkadaş, bence bir de YouTube videolarına bakmalı.

@Peganeo Hocam kamera konusunda Hono 70' bakabilirsiniz. A54'ten daha iyi.
İşlemciyi geri planda tutarsak arkadaşın önceliklerine göre iyi bir seçim olabilir Honor 70

O işlemciyi nerede kullanacak peki ? Oyun oynamayacagini belirtmiş neden hâlâ gt2 alsın ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…