Samsung A54 ve Realme GT2

Bütçe
12.000
A54 ekranı çok şık durmuyor ekran oranı kötü.
Evet bende oraya takıldım, fakat ablam için alacağım. Kendisine sorduğumda problem değil dedi. A54 hem görünüş olarak güzel duruyor hem de yeni bir telefon. Artık uzun telefondan sıkıldığını söyledi bana.
Ben yine de hepinizin önerilerinizi söyledim kendisine ve A54 e karar verdi. Kötü bir telefon değilse onu alacağız gibi duruyor.

Kötü değil tabi ki ama S20 FE daha iyi. Hayırlı olsun.

Güzel telefon ama o fiyatta S20 FE daha mantıklıydı F/P cihazı S20 FE ama A54 güzel telefon hem mini.
Daha ucuza A34 öneririm annem kullanıyor memnun.

Güzel telefon ama o fiyatta S20 FE daha mantıklıydı F/P cihazı S20 FE ama A54 güzel telefon hem mini.
Daha ucuza A34 öneririm annem kullanıyor memnun.
Tamamdır, önerileriniz için çok teşekkürler.

Dostum sen ne yazıyorsun, orijinal Samsung sitesinden link attım babanın şirketi sanki bu nasıl savunmaktır. Android 14 güncellemesi almayacak alırsa kıyak geçtikleri içindir resmi hakkın olduğu için değil.
Birinci resimdeki yapı numarasına ve ikinci resimdeki geçerli sürüme bak aynı modeller yani yukarıda bir şeyler yazmışsın sanki ayrı bir modelmiş gibi ben kanıt sunuyorum şu sitede gösteriyorum Notify Update

Sende bana kanıtla hadi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-01-14-10-30-327_com.kiwibrowser.browser.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20230501_002835.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

Ne kanıtlıyım pardon da?
Ben sana şunu dedim S20 FE Snapdragon Android 10 ile değil Android 11 ile kutudan çıktı 3 yıl sürüm 4 yıl güvenlik güncellemesi politikasına göre Android 14 alması muhtemel dedim.
Ve cihaz en son sürümde nisan ayı güvenljk yaması Android 13 One UI 5.1

Tekrarlıyorum şunu demiştim sen yanlış biliyorsun S20 FE Snapdragon kutudan 10 ile değil Android 11 ile çıktı demiştim o sitede de Android 11 ile çıktığının kanıtı vardı ben sana onu attım.

Şu an bana attığın SS'lerde konuyu başka yere çekmeye çalışmış gibi oldun benim dediğimin zıttı yok attığınız SS'lerde ya da kanıtlanan bir şey yok da cihazın en son ne zaman güncelleme aldığı güncelleme de ne olduğu yazıyor benim dediklerime alakası yok (cihazın Android 11 ile kutudan çıktığını söyledim bu SS'de cihazın Android 11 ile kutudan çıktığının ters bilgisi yok daha neyi kanıtlıyayım?)

Son düzenleme:

Hala savunuyor musun cidden? Pes gerçekten inanılmaz.
Buradaki kaynak da mı yalan?

Kötü değil tabii ki ama S20 FE daha iyi. Hayırlı olsun.

A54'tense S20 FE gerçekten daha iyi. Bence paranız çöpe gitmesin tekrar düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala savunuyor musun cidden? Pes gerçekten inanılmaz.

Buradaki kaynak da mı yalan?

A54'tense S20 FE gerçekten daha iyi. Bence paranız çöpe gitmesin tekrar düşünün.

Bu tarz rastgele haber sitelerine güvenmek ne kadar doğru bilemiyorum. Daha Android 14 veya One UI 6 ortada yok. Samsung'un herhangi bir resmi açıklaması yok.
Ben kesin alır demiyorum, alabilir diyorum.
Sonuçta Android 11 ile kutudan çıktı.

A54 dense S20 FE gerçekten daha iyi bence paranız çöpe gitmesin tekrar düşünün.

S20 FE fiyatındaki bütün orta segmentlerden kat kat iyi, üstün ve A54'ten daha ucuz.
Ama alacak kişi için güncelleme desteği önemliyse (Android 16,17 alacak olması) A54 alabilir ya da A34 alabilir. Şahsen Dimensity 1080 için A34 bile alınabilir Exynos 1380

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen katılıyorum şahsen ben güncellemeyi pek önemsemiyorum hatta önceki yorumlarda söyledim 2 ay önce arkadaşa aldırdım çünkü 12 bine en iyi model oydu SP865 efsane işlemcidir. 3 sene önce de POCO F2 Pro aldım hala kullanıyorum canavar gibi ama güncelleme alacak diye milleti kandırmak istemiyorum çünkü almayacak onun dışında çok iyi telefon arka kamerası iyi ön kamerası iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…