Samsung A54 vs S21 FE

A54'un ekran, pil, malzeme kalitesi ve guncelleme destegi artisi var. S21 FE'nin de guc ve kamera artisi var. Ama S21 FE'nin gucunu tam kullanamazsiniz, yukte ısınır ve performansindan kisar.

Yalan bilgi. S21 FE kullanıyorum hiç de güçten kıstığına şahit olmadım. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

A54'un ekran, pil, malzeme kalitesi ve guncelleme destegi artisi var. S21 FE'nin de guc ve kamera artisi var. Ama S21 FE'nin gucunu tam kullanamazsiniz, yukte ısınır ve performansindan kisar.
A54'ün ekranda nasıl bir artısı var? S21 FE Dynamic AMOLED 2X panel kullanıyor. Ayrıca Gorilla Glass "Victus" korumaya sahip.

A54'ün ekranda nasıl bir artısı var? S21 FE Dynamic AMOLED 2X panel kullanıyor. Ayrıca Gorilla Glass "Victus" korumaya sahip.
Dynamic AMOLED kullanıyor diye daha iyi olmuyor.
A54'un paneli daha parlak. Ikisi de HDR10/+ ve HLG destekliyor. Koruma evet bir arti ama A54'de de koruma yok degil, GG5 var.
Yalan bilgi. S21 FE kullanıyorum hiç de güçten kıstığına şahit olmadım. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Sana son kez cevap veriyorum, bundan sonra seninle ugrasmayacagim.
gsmarena_055.jpg

Dynamic AMOLED kullanıyor diye daha iyi olmuyor.
A54'un paneli daha parlak. Ikisi de HDR10/+ ve HLG destekliyor. Koruma evet bir arti ama A54'de de koruma yok degil, GG5 var.

Sana son kez cevap veriyorum, bundan sonra seninle ugrasmayacagim.
Eki Görüntüle 2250101
Tek kriteriniz parlaklıksa bir şey diyemiyorum. İki cihazı yan yana koyup ekran kalitesi ve renk farkını görmenizi isterdim. Ayrıca Dynamic AMOLED panellerde OLED panellerin uzun vadede baş belası olan ekran yanması problemi Super AMOLED panellere göre çok daha nadir gelişiyor.

Bir de GSMArena'nın o işlemci testinin üzerine kaç tane güncelleme geldi. YouTube'dan daha güncel testlere bakabilirsiniz. Bir 8 Gen 2 verimliliği ve stabilitesi yok tabii ki ama ciddi iyileştirmeler yapıldı.

Tek kriteriniz parlaklıksa bir şey diyemiyorum. İki cihazı yan yana koyup ekran kalitesi ve renk farkını görmenizi isterdim. Ayrıca Dynamic AMOLED panellerde OLED panellerin uzun vadede baş belası olan ekran yanması problemi Super AMOLED panellere göre çok daha nadir gelişiyor.

Ayrıca GSMArena'nın o işlemci testinin üzerine kaç tane güncelleme geldi. YouTube'dan daha güncel testlere bakabilirsiniz. Bir 8 Gen 2 verimliliği ve stabilitesi yok tabii ki ama ciddi iyileştirmeler yapıldı.
Tek kriterim parlaklik degil, S21 FE'de dinamik yenileme hizi da yoktu. O yanma mevzusunda haklısınız ama Samsung'un yazilimi daha buyuk etkiye sahip. S21 FE bildigim bir cihaz, serin çalışamıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı