Samsung A54 vs S21 FE

Tek kriterim parlaklik degil, S21 FE'de dinamik yenileme hizi da yoktu. O yanma mevzusunda haklısınız ama Samsung'un yazilimi daha buyuk etkiye sahip. S21 FE bildigim bir cihaz, serin çalışamıyor.

Hocam Snapdragon modelini babama almayı düşünüyorum yakın zamanda oyun oynayan biri değil gün içinde boş vakitlerinde Instagram Facebook takılır akşam da evde de yine 1 saat falan bakarsa anca. Sizce alınır mı? Dışarı çıktığımızda fotoğraf çekmesini seviyor kamerası güzel hoşuna gideceğini düşünüyorum. O bütçeye başka öneriniz olur mu?

Hocam Snapdragon modelini babama almayı düşünüyorum yakın zamanda oyun oynayan biri değil gün içinde boş vakitlerinde Instagram Facebook takılır akşam da evde de yine 1 saat falan bakarsa anca. Sizce alınır mı? Dışarı çıktığımızda fotoğraf çekmesini seviyor kamerası güzel hoşuna gideceğini düşünüyorum. O bütçeye başka öneriniz olur mu?
Yukarisinda S22 var ama pili yetmeyebilir. S21 FE'nin kamera paketi iyi, babanizin kullanimi icin de uygun.

Dynamic AMOLED kullanıyor diye daha iyi olmuyor.
A54'un paneli daha parlak. Ikisi de HDR10/+ ve HLG destekliyor. Koruma evet bir arti ama A54'te de koruma yok degil, GG5 var.

Sana son kez cevap veriyorum, bundan sonra seninle ugrasmayacagim.
Eki Görüntüle 2250101

Yine şu çok güvendiğin testlerin vs kullanıcı yorumu. Kullanıcı yorumu varken kimse senin testlerine güvenmez çünkü sen telefonu bile görmeden yorum yapıyorsun adam ise kullanıp gördüğünü söylüyor. Cevap vermezsen sevinirim ama insanları yanlış yönlendirdikçe karşında beni bulacaksın. S21 FE de performans kaybı yaşamıyorum diyorum bir kullanıcı olarak.

Yukarisinda S22 var ama pili yetmeyebilir. S21 FE'nin kamera paketi iyi, babanizin kullanimi icin de uygun.

Şu kullanıma gayet de yeter pili, insanları yanlış yönlendirmekten vazgeçin lütfen. S21 FE de olur S22 de gönül rahatlığıyla ikisini de alabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı