Samsung A54 vs S21FE

Ardaus06

Decapat
Daha fazla  
Telefonda oyun oynamıyorum. Günlük kullanım ve fotoğraf çekmek için kullanacağım. S21 FE ve A54 arasında bir tık kamera farkı olduğunu biliyorum fakat S21 FE bütçemi biraz aşıyor. Zorlasam verebilirim fakat ön kameraları aynı ve sırf arka kamerası az buz daha iyi diye bütçemi aşsam mı emin olamıyorum.
Ayrıca depolama alanı da benim için önemli. A54 256 GB'lık versiyonu 14.600 TL'ye buldum fakat S21FE'nin 256 GB'lık versiyonu 20 bin TL'ye dayanmış. 128 GB ise 17 bin TL.
Aralarında çok da büyük bir fark yoksa A54 düşünüyorum. İki telefonu da bilen varsa yorumlarını bekliyorum.
Ayrıca bu iki telefonun da RTE'nin dediği vergisiz telefonlardan olmayacağı kesin değil mi?

S21 FE daha iyi ama aradaki fiyat farkı sizin alıp alamamanıza kalmış. A54 de pişman etmez güzeldir.

İkisi de güzel, aralarında uçurum yok. Bütçenizi aşamıyorsanız, durumunuz yoksa zorlamanın bir manası zaten yok.

Epey de karşılaştır seçeneği var yan yana gösteriyor cihaz özelliklerini.

Samsung Galaxy S21 FE 5G - Samsung Galaxy A54 5G (128 GB) Karşılaştırması - Epey
Hocam Epey'de sağlıklı bilgiler yoktur. Geçen birisine oradan bakarak telefon özelliklerini (telefon Realme 8) yazmıştım. HDR 10 yok gözüküyordu Epey'de fakat konuya telefon kullanıcısı biri geldiğinde ve durumu anlattığında, HDR 10 özelliğinin var olduğunu söyledi.

Evet, telefonun altına yorum olarak yazıldığı zaman düzeltiyorlar hatayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…