berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 380 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #21 Tunahan£Wkbukut dedi: Safsata yok öyle bir şey. Pandemi döneiminde böyle bir imkan tanındı fakat sonra kaldırıldı artık devlet böyle bir imkan tanımıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilnmiyorum hocam bana var dedi 4-5 kullanan arkadasım var gecern sene yapmıstı bir tanesi 4 aylık kayıt. Aytemiz dedi: Fiyatlarını görüyoruz çünkü. En basitinden iPhone 11 yerine S23FE, iPhone 15 yerine S24 alınabilir. 2 arkadaş yorumuma gülücük atmış bunlar ya iPhone fan boyu ya da telefon piyasasını bilmiyor anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışı cihazlar bana cok ucuz geldi nedense. Yusuf dikecin silahı dedi: IPhone'larda parmak izi neden yok artık ekran içine bari koysalar ya. Daha da yeniymiş aslında çabuk sıkılmışsınız gerçi göreceli bir şey belki ama... Genişletmek için tıkla... Hocam ısınıyor gibime geliyor.
Tunahan£Wkbukut dedi: Safsata yok öyle bir şey. Pandemi döneiminde böyle bir imkan tanındı fakat sonra kaldırıldı artık devlet böyle bir imkan tanımıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilnmiyorum hocam bana var dedi 4-5 kullanan arkadasım var gecern sene yapmıstı bir tanesi 4 aylık kayıt. Aytemiz dedi: Fiyatlarını görüyoruz çünkü. En basitinden iPhone 11 yerine S23FE, iPhone 15 yerine S24 alınabilir. 2 arkadaş yorumuma gülücük atmış bunlar ya iPhone fan boyu ya da telefon piyasasını bilmiyor anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışı cihazlar bana cok ucuz geldi nedense. Yusuf dikecin silahı dedi: IPhone'larda parmak izi neden yok artık ekran içine bari koysalar ya. Daha da yeniymiş aslında çabuk sıkılmışsınız gerçi göreceli bir şey belki ama... Genişletmek için tıkla... Hocam ısınıyor gibime geliyor.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 28 Temmuz 2024 #22 berke_yldzzz dedi: Vallahi bilnmiyorum hocam bana var dedi 4-5 kullanan arkadasım var gecern sene yapmıstı bir tanesi 4 aylık kayıt. Hocam yurt dışı cihazlar bana cok ucuz geldi nedense. Hocam ısınıyor gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır 4 aylık geçiçi kayıt gibi bir şey söz konusu değil arkadaşınız kimse size yalan söylüyor devlet o imkanı ortadan kaldıralı 1-2 sene oluyor.
berke_yldzzz dedi: Vallahi bilnmiyorum hocam bana var dedi 4-5 kullanan arkadasım var gecern sene yapmıstı bir tanesi 4 aylık kayıt. Hocam yurt dışı cihazlar bana cok ucuz geldi nedense. Hocam ısınıyor gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır 4 aylık geçiçi kayıt gibi bir şey söz konusu değil arkadaşınız kimse size yalan söylüyor devlet o imkanı ortadan kaldıralı 1-2 sene oluyor.