Dediğiniz gibi galaxy mağazındaki her şeyi şu an güncelliyorum. Bu gece de alarm kurulu olacak zaten. Yarın sabahki duruma göre geri dönüş yaparım inşallah. Yine şu saçma durumla karşılaşırsam farklı bir uygulamayla da deneyip sonucuna bakarım.
Evet, üzerinden birkaç gün geçti. Sorunum kendi kendine çözüldü, ben de anlamadım. Telefon sıfır olduğu için başlangıçta herhalde böyle bir sorun oldu. Sonradan artık toparladı mı, ne oldu, bilmiyorum. Acaba sıfır telefonlarda bataryanın alışma süresi tarzı bir şey mi var?
Evet, üzerinden birkaç gün geçti. Sorunum kendi kendine çözüldü, ben de anlamadım. Telefon sıfır olduğu için başlangıçta herhalde böyle bir sorun oldu. Sonradan artık toparladı mı, ne oldu, bilmiyorum. Acaba sıfır telefonlarda bataryanın alışma süresi tarzı bir şey mi var?
Mobildeyim, yanlışlıkla son mesajı düzenlemişim.