Samsung A55 alınır mı?

120Hz diyordu internette. 256 GB elimdeki model yani güzel sanırım şarjda iyi gider.

Şarjda kullanmanı önermiyorum ısınması hem batarya, hem işlemci açısından bir sorun teşkil edebilir. Ama bütün kararlar sana ait benim düşüncelerimi umursamayabilirsin dilediğin gibi kullan. Neden bilmem ama baban hediye etmiş bu içime dokundu ve sorunu yanıtladım, offf yine uzattım görüşmek üzere

Yeni bir telefon ürettiniz herhalde. Ne A55'in özellikleri bunlar değil, ne de öyle bir telefon var.

A55 alınmış ve değişim de olmadığına göre konu kilit. Yoruma gerek yok. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Doğru, iyi günler.

Kötü bir seçim değil, hatta iyi bir seçim olmuş. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Yeterli, güzel telefon, 120Hz ekran, kamerası üzmez, oyun anlamında S serisi gibi olamaz evet ama yine de fena değil. Zaten fazla oyun oynamaycaksın dediğine göre hocam. Batarya olarak yorumlarda önerilen S23 FE'den iyi. Genel olarak güzel.

merhaba hala kullanıyor musunuz? gün içinde çok fazla sosyal medya kullanan biri olarak almayı düşünüyorum da bataryası ve ekran görüntüsü sizin için nasıl, memnun kaldınız mı?
Aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum.

Aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum.
Evet ablam için aldım gayet memnun, ben çok araştırdım tam olarak isteğiniz ne bilmiyorum fakat ablam için batarya önemliydi, bütün gün sosyal medya kullanıyor ve yalnızca 1 defa şarj ediyor. Gayet güzel telefon, youtube'da deneme videoları da var tavsiye ederim(sorularınız varsa sorabilirsiniz^^)

Teşekkür ederim. Benim için kamera da önemli kamerası nasıl acaba? Bazı kullanıcılar grileştirerek çektiğinden bahsetmiş de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…