Samsung A55 alınır mı?

Öyle bir şey yok, S22 modelinde batarya pek iyi değildi o kadar. Kaldı ki a serisiyle s serisinin kalitesi kıyaslanamaz.

S22 dede iyi aslında ilk çıktığında 3700MAH pili var ilk çıktığında exynox2200 ile çıkmıştı bu işlemci S23fedeki ile aynı ama şu an satılanlar Snapdragon 8gen1 olduğu için bir şey olmaz.

Sizin icin pil onemliyse A55 almaniz daha iyi olur, CPU'su asagi yukari Exynos 2100 ve Snapdragon 888 ayarinda, GPU oyunlarda agirlikli. Yani ileride arayuz yavaslamasi gorulecekse S21 FE'de de gorulur.

Haberleşme ve sosyal medya kullanımı için alacağım oyun için elimde iPad 9 mevcut ve Gaming setup mevcut.

Haberleşme ve sosyal medya kullanımı için alacağım oyun için elimde iPad 9 mevcut ve Gaming setup mevcut.
Magazada S21 FE varsa fiyatlari degerlinderek alin, S21 FE yoksa ve webden satisi ikna edemezseniz A55 alin. Kullaniminiz icin yeterli bir cihaz zaten.

Honor 200 kullanıyorum. Gerek kamera gerek ekran olarak çok iyi işlemci 7 gen 3 sanırım çoğu oyunda 60 FPS rahat alıyorum PUBG de HDR da 60 FPS veriyordu. Ve günü çoğunlukla oyun oynamama rağmen rahat çıkarıyor ekran süresi gayet uzun. S23 FE ile yan yana getirdim sadece biraz uzunluğu büyük 1 cm kadar onun dışında S23 FE daha geniş ve kalın bir model. Honor 200 tek kötü yanı IP 67 yok.

Ve plastık veya polimerle yapılmış hafif olmasının nedeni bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…