Samsung A55 alınır mı?

Bütçe
20000

meloo1239

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar araştırdım ve Samsung A55 5G almaya karar verdim, bütçem maksimum 20 bin civarında, alınmaz diyorsanız sizce ne almalıyım? Honor 200, POCO X6 Pro, Samsung S21 FE, Redmi Note 13 Pro'ya baktım ama bu telefonda karar kıldım. Honor'un markasından dolayı, X6'nın kamera ve ısınmasından dolayı, S21 eski olması ve Note 13 Pro'nun işlemcisinden dolayı vazgeçtim. S21 FE eski olmasa aradığım telefondu 4K 60 FPS işlemci pil ekran kablosuz şarj hepsi çok güzeldi, bu fiyata ne alabilirim? Biraz uzun yazdım.

Bak 10K bütçesi, 30K bütçesi olana çık demem ama 20K tam çıkmalık bir bütçedir bu yüzden S24FE öneririm ancak çıkamazsan Honor200 al kesinlikle.

A56 çıkacağı için de önermiyorlardı sanki.

A55 de ekran soluk diyorlar internette A35 de aynı sorun varmış düzeltmişler güncellemeyle artık ayar yapılabiliyormuş A55'e böyle mi güncelleme geldi mi eğer hala sorun devam ediyorsa A35 alacağım daha uygun fiyata 3 yıl idare etse beni yeter güncellemeyi 4 yıl boyunca alıyor zaten.

Bugün telefon almam lazım.

+

Son düzenleme:
A55 de ekran soluk diyorlar internette A35 de aynı sorun varmış düzeltmişler güncellemeyle artık ayar yapılabiliyormuş A55'e böyle mi güncelleme geldi mi eğer hala sorun devam ediyorsa A35 alacağım daha uygun fiyata 3 yıl idare etse beni yeter güncellemeyi 4 yıl boyunca alıyor zaten.

Bugün telefon almam lazım.

+
hocam ikiside iyi aldığınız yer ile konuşun diyelim a55 aldınız sorun düzelmedi iade edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı