Samsung A55 alınır mı?

NotMirrow1905

Hectopat
Katılım
7 Eylül 2022
Mesajlar
71
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben telefon bakıyorum şu an kullandığım Omix 600 ben hem oyun için mesela FIFA mobil PUBG oynuyorum A55 iyi diyorlar annem Teknosa'ya gitmiş demişler ki oyun oyunicaksa Redmi alın demiş. Ben arada kaldım istediğim şeyler oyun oynatsin kamerası iyi olsun istiyorum. Sizce hangisi mantıklı? Samsung harici başka Android telefon da istemiyorum çünkü 2 sene sonra çöküyor. Şu anki Omix 600 bile 6 ay sonra mahvoldu. Uzun kullanabilir miyim A55'i?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oneplus 9 pro'dan A55'e geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim; orta segment bir telefon bir daha asla kullanmam heralde. Benim gözümde iyi tarafları malzeme kalitesi ve pili. Oyun falan oynatır belki de tam sınıfının telefonu. Bulabiliyorsan daha güçlü işlemci, en az 12 gb ram ve çok iyi ekranlı bir model al.
 
OnePlus 9 Pro'dan A55'e geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim; orta segment bir telefon bir daha asla kullanmam herhalde. Benim gözümde iyi tarafları malzeme kalitesi ve pili. Oyun falan oynatır belki de tam sınıfının telefonu. Bulabiliyorsan daha güçlü işlemci, en az 12 GB RAM ve çok iyi ekranlı bir model al.

Redmi öneri misiniz ben normalde iPhone alacaktim ama vazgeçtim çok geldi fiyatları olarak samungtan başka kullanmak istemiyorum annem A25 vardi galiba 2 sene hiç kasmandan kullandı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı