Samsung A55 almak hata mıydı?

Gayet ideal güzel cihaz. O fiyatlarda S21 fe var. O da çok eskidi. Hem de pili sıkıntı.
A55 yeni ve daha mantıklı cihaz.

Samsung güvenilir telefon güle güle kullanın!
Teşekkürler, bir Samsung S24 Ultra kullanıcısı olarak Samsung'un buralara gelmesine çok şaşkınım diyebilirim. Apple'dan geçmiştim 3 ay önce.

Gayet ideal güzel cihaz. O fiyatlarda S21 fe var. O da çok eskidi. Hem de pili sıkıntı.
A55 yeni ve daha mantıklı cihaz.
Hocam, S serisine baktım fakat kardeşime aldığım için olumsuzdu. Çünkü çok fazla video & müzik takılıyor.

Teşekkürler, bir Samsung S24 Ultra kullanıcısı olarak Samsung'un buralara gelmesine çok şaşkınım diyebilirim. Apple'dan geçmiştim 3 ay önce.

S23'ten sonra bayağı kendini geliştirdi diye düşünüyorum ondan önce bayağı karışıktı Note serisi falan bitmişti.

Samsung A55'i ben de 2 haftadır kullanıyorum, çok memnunum şu ana kadar. Doğru karar vermişsiniz almakla. Ben aldıktan sonra da fiyatı biraz düştü ama yapacak bir şey yok.

Samsung A55'i ben de 2 haftadır kullanıyorum, çok memnunum şu ana kadar. Doğru karar vermişsiniz almakla. Ben aldıktan sonra da fiyatı biraz düştü ama yapacak bir şey yok.

Merhaba pil süresi ne kadar öğrenebilir miyim? Ben de S23FE ve A55 arasında kaldım. Sırf kamerası daha iyi diye S23FE düşünüyorum ama onun da pil süresi kısa. A55inki ondan bir tık daha yüksekse A55 alacağım galiba.

A55 tam ortası, kamera ve işlemci olarak düşük kalsada batarya olarak önde. Diğer konularda da o kadar üzmez. Pil önemliyse direk A55.

5000mah için 25watt şarj hızı yavaş artık. Ayrıca antutu puanı poco x6 pronun yarısı kadar. Ana kamerası bi tık daha iyi ve arayüzü daha iyi o kadar. Ben olsam kesinlikle poco x6 pro alırdım.

8 saat civarı ekran süresi alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…