Samsung A55 oyun için alınır mı?

yavuz5434

Hectopat
Daha fazla  
Babamla telefon almaya gittik. Oradaki abi bize Tecno telefonu önerdi. 24 GB RAM üstüne 256 GB depolama alanı androin 14 sürümü vardı. Üstüne kulaklık hediyeydi. iPhone gibi kamerası olduğunu belirtti 120 Hz yenileme hızı olduğunu söyledi. Adaptör, şarj kablosu, kılıfı filan her şey içinde dedi. Babam dedi ki yok biz Samsung alacağız dedi bian şaşırdım babama laf edemedim. Babam beni ikna etmeye çalışarak Samsung A55 aldı sizce Samsung A55 ile PUBG, pes vb oyunlar rahat oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Babamla telefon almaya gittik. Oradaki abi bize Tecno telefonu önerdi. 24 GB RAM üstüne 256 GB depolama alanı androin 14 sürümü vardı. Üstüne kulaklık hediyeydi. iPhone gibi kamerası olduğunu belirtti 120 Hz yenileme hızı olduğunu söyledi. Adaptör, şarj kablosu, kılıfı filan her şey içinde dedi. Babam dedi ki yok biz Samsung alacağız dedi bian şaşırdım babama laf edemedim. Babam beni ikna etmeye çalışarak Samsung A55 aldı sizce Samsung A55 ile PUBG, pes vb oyunlar rahat oynanır mı?

Babalar haklıdır. En iyisini yapmış. Techno alınmaz. A55 iyidir.

Tamamen oyun icin kullanacaksaniz beklentinizi karsilamayabilir. Poco X6 Pro daha iyi bir tercih olur, ancak kamera ve malzeme kalitesi yönünden dusuk.

A55 ile bahsettiginiz oyunlari oynarsiniz ama CoD Warzone, Genshin Impact gibi oyunlarda uzecektir.
Oyun icin alinacak bir cihaz degil, normalde orta segment bir cihaz oyunda ne sunuyorsa bu da onu sunuyor.
Fakat gec kalmisiz konusmak icin korkarim.

Sosyal medya falan da kullanıyorum ama genellikle oyun :D

Hocam 2güne yakın ekran süresi alacaksın, orta düzey oyun oynayacaksın, premium denebilecek hissiyat yaşayacaksın, iyi bir kamera kullanacaksın, technoya bin basar yazılım kullanacaksın, iyi bir süre güncel kalacaksın. Tecno zaten pek alınacak telefon değil. Baban yapıyor bu sporu😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı