Sonuç olarak 20k bütçede S21 FE'mi önerirsiniz kendim kullanıyorum, pil performansı berbat ve ısınma sorunu var onun dışında iyi, A55'e göre güncellik ve pil dışında dışında daha iyi bir telefon ama iPhone 11'de kamera, Performans'da daha iyi ve ileri zamanlarda kasma problemi daha az olabilecek bir telefon. 60 Hz ve IPS ekranda problem farkındayım ama Y.D. Cihazlada uğraşılmaz. S23 FE veya 2. EL iPhone 12 sanırım en mantıklısı.
Sonuç olarak 20k bütçede S21 FE'mi önerirsiniz kendim kullanıyorum, pil performansı berbat ve ısınma sorunu var onun dışında iyi, A55'e göre güncellik ve pil dışında dışında daha iyi bir telefon ama iPhone 11'de kamera, Performans'da daha iyi ve ileri zamanlarda kasma problemi daha az olabilecek bir telefon. 60 Hz ve IPS ekranda problem farkındayım ama Y.D. Cihazlada uğraşılmaz. S23 FE veya 2. EL iPhone 12 sanırım en mantıklısı.
Şuan da s21 fe snapdragon kullanıyorum. Harika bir telefon. 4k 60 fps Kamerası, işlemci hızı, oyun performansı, kablosuz şarjı vs. mükemmel. Bataryası biraz hızlı bitiyor ama bir günü çıkarıyor ve bazı ağır oyunlarda ısınması. Sana önerim yine de s21 fe olur. Çünkü a55te süper amoled ekran var dynamic amoled değil ve kamerası 4k 60 fps çekemiyor. Iphone 12 zaten 60 hz ekran çöp.
Sonuç olarak 20k bütçede S21 FE'mi önerirsiniz kendim kullanıyorum, pil performansı berbat ve ısınma sorunu var onun dışında iyi, A55'e göre güncellik ve pil dışında dışında daha iyi bir telefon ama iPhone 11'de kamera, Performans'da daha iyi ve ileri zamanlarda kasma problemi daha az olabilecek bir telefon. 60 Hz ve IPS ekranda problem farkındayım ama y. D. Cihazlada uğraşılmaz. S23 FE veya 2. el iPhone 12 sanırım en mantıklısı.