GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.387 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #11 XBaroas dedi: Herkese cevapları için teşekkürler! Peki A55 aldığım zaman söylediğim oyunlarda beni üzme ihtimali var mıdır? Küçük telefon sevmem orta boyda olsun 7 inc makul seviyededir benim için. Genişletmek için tıkla... S24 FE kalitesinde performans verme imkanı yok, onun kadar akıcıda olamaz oyunlarda arada 3 4 katlık bir işlemci güç farkı var. Dediğiniz oyunlardanda bildiğim kadarıyla 2 tanesinde ısınma, performans düşmesi, yaşama ihtimalın yüksek.
XBaroas dedi: Herkese cevapları için teşekkürler! Peki A55 aldığım zaman söylediğim oyunlarda beni üzme ihtimali var mıdır? Küçük telefon sevmem orta boyda olsun 7 inc makul seviyededir benim için. Genişletmek için tıkla... S24 FE kalitesinde performans verme imkanı yok, onun kadar akıcıda olamaz oyunlarda arada 3 4 katlık bir işlemci güç farkı var. Dediğiniz oyunlardanda bildiğim kadarıyla 2 tanesinde ısınma, performans düşmesi, yaşama ihtimalın yüksek.