Samsung A56 12/256 global mi?

Samurayımulan

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Azerbaycan'da Samsung Galaxy A56 almak istiyorum. Burada fiyatı 18000 TL civarı. Ama bazı mağazalarda 12 GB RAM'li versiyonları bulunmakta. Şimdi her yerde bu telefonun 8 GB RAM'li versiyonu satılıyor. 12 GB RAM'li olanlar şebeke çekmeme, SIM kart desteklememe gibi sorunlar yaratır mı? Yani global bir telefon mu yoksa belirli bir bölge için mi 12 GB RAM geçerli? Ayrıntılı cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:

Model kodundan bakabilirsin, Çin, Kore ve Amerika cihazı olmasın.

Merhaba

Galaxy A56'nın 12 GB RAM'li versiyonu genellikle global bir model, yani SIM kart veya şebeke sorunu yaşamazsın. Ama yine de şu 3 şeye dikkat etmelisin:

1. Model numarasına bak (örneğin SM-A56B/DS). "DS" varsa çift SIM demek ve genelde globaldir.
  2. Satıcıya "Bu telefon Azerbaycan'da çalışır mı?" diye sor – resmi distribütörse sorun olmaz.
  3. Fiyat farkına bak – 12 GB RAM, telefonu uzun süre kullanacaksan mantıklı. Yoksa 8 GB da yeter.
Kısacası, güvenilir bir yerden alıyorsan 12 GB'lık modeli tercih edebilirsin. Ben olsam RAM'i yüksek olanı alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…