Merhaba arkadaşlar. Dün Samsung A56 modelini aldım ve aldığım günden beri pek iyi yorumlarla karşılaşmadım. Sizce kötü bir karar mı? İllerki yıllarda pişman olur muyum acaba? Bir de F/P olarak düşünürsek 21k'ya aldım telefonu. Yorumlarınızı bekliyorum benim için cok önemli.
Şu an piyasada 18k ya rahat bulunabiliyor. Biraz daha bütçenize arttirsaydin S24 FE bulunurdu. Genel olarak güzel bir telefon ama dediğim gibi bütçenizi biraz yükseliseniz S24 FE bulunurdu.
Klasik, ne alırsanız alana kadar iyi yorumlar aldıktan sonra sürekli gömen yorumlar görmeye başlıyorsunuz. A56 gayet iyi cihaz, 21bine pek de muadili yok. Hata yapmamışsınız. İşin tek belkisi bütçe artsa S24 Fe daha iyi olurdu.
Merhaba arkadaşlar. Dün Samsung A56 modelini aldım ve aldığım günden beri pek iyi yorumlarla karşılaşmadım. Sizce kötü bir karar mı? İllerki yıllarda pişman olur muyum acaba? Bir de F/P olarak düşünürsek 21k'ya aldım telefonu. Yorumlarınızı bekliyorum benim için cok önemli.
27-28 civarı hep internette şu an S24FE. 21 bin TL ile 27 bin arasında çok az dediğiniz miktar neredeyse üçte biri. Ona bakarsanız 60 veren adam 20 daha koyar, 80'lik alır. Arkadaşın bütçesini bilmeden sürekli S24FE deyip durmayın.