Samsung A56 vs Samsung A36

Bütçe
25.000 TL

Ezelalper

Hectopat
Yer
Bozüyük, Bilecik
Babamın Huawei P30 Lite telefonu artık ömrünü tamamladı, ancak kendisi yeni bir cihaz almaya yanaşmıyor. Ben de ona sürpriz yapmak istiyorum. Tercihim kesinlikle Samsung olacak ve bütçem maksimum 25.000 TL.

Şu an Galaxy A36 ile Galaxy A56 arasında kaldım. Forumlarda Honor 400 veya bütçemi aşan S24 FE gibi öneriler olsa da ben bu iki model arasındayım. Aralarında yaklaşık 5.500 TL fark var.

Babamın Kullanım Alışkanlıkları:
  • Sosyal medyada vakit geçirmek.
  • Maç izlemek.
  • Gündelik fotoğraf çekimleri.
  • Oyun oynamıyor.
Temel Soru: 5.500 TL fark ödeyip A56 almaya değer mi, yoksa A36 tüm ihtiyaçlarını karşılar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanım için 5.500TL farka değeceğini sanmıyorum. A36 kullanıcısıyım uzun yıllar bu cihaz yetecektir cihazla çok işlem yapan biri olarak bile çok akıcı en az 3 sene de akıcı kalacağına inandığım cihaz. Sadece tavsiyem Samsung M serisinden uzak durun(çok Samsung cihaz değiştirmiş biri olarak).

Not: A56 dün olması lazım güncelleme garantisi 6 yıldan 7 yıla çıktı büyük bir avantaj mı? Bence değil.

Aslında ikisi de bütçelerinde güzel telefonlar, ben olsam A56 tercih ederim sanırım ama babanızın kullanım alışkanlığında fotoğraf hariç hepsinde aynı düzeyde uyacaktır, bu nedenle babanızın kullanım alışkanlığına A36 daha iyi olur gibi.

Honor olmaz mı? Huawei'den çok güzel geçiş olur. Hiç yabancı gelmez. Honor güvenilir ve iyi bir markadır şüpheniz olmasın.

Bu arada istememişsiniz ama düşünürseniz ben Honor 400 kullanıyorum bu telefon ile ilgili soru sorabilirsiniz.

Ayrıca @815867 arkadaşımın da dediği gibi Huawei'den sonra alt markası honor güzel olabilir.

Honor olmaz mı? Huawei'den çok güzel geçiş olur. Hiç yabancı gelmez. Honor güvenilir ve iyi bir markadır şüpheniz olmasın.
Hocam zaten tüm günü Huawei'ye söverek geçiyor yetti bence. Şu piyasada ya Samsung ya da iPhone bana göre. Birazcık daha param olsa direkt S24 FE alacağım da oradan kıstım buradan kıstım ama S24 FE parasını çıkaramadım bir türlü en fazla 25.000 TL'ye kadar çıktı param.

M serisi neden olmaz çıktığı yıldan beridir M31 kullanıyorum hala taş gibi?

6 yıl öncesinin orta seviye telefonundan ne bekliyorsunuz acaba? "S3 Mini kasıyor, çok kötü Samsung alınmaz" demekle aynı şey.
Doğru diyorsunuz da Samsung'dan şaşmak istemiyorum. Ben de 2-3 yıldır A32 kullanıyorum genel olarak memnunum babama da Samsung almak istiyorum.

M serisi neden olmaz çıktığı yıldan beridir M31 kullanıyorum hala taş gibi?

Bütçede M serisi hatta direkt piyasada M serisi yok.

Doğru diyorsunuz da Samsung'dan şaşmak istemiyorum. Ben de 2-3 yıldır A32 kullanıyorum genel olarak memnunum babama da Samsung almak istiyorum.

O zaman bence A36 alın, daha iyi kamera isterseniz A56 da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…