Samsung A56'ya IMEI atılabilir mi?

Chimera Tool'a göre atilamiyor.
Samsung repair işlemlerini fişini artık çekiyor.

Muhtemelen yakında gelir de cihazı certleyince banka uygulamalarında vs problem çıkıyor. Mantıklı işlemler değil.

Chimera Tool'a göre atilamiyor.
Samsung repair işlemlerini fişini artık çekiyor.

yapmayın hocam ya, 4 ay önce a56’yı imei atıp kullanırım diye almıştım, artık imkansız sanırım.

Muhtemelen yakında gelir de cihazı certleyince banka uygulamalarında vs problem çıkıyor. Mantıklı işlemler değil.
arkadaşın söylediğine ve benim de sorup güvendiğim telefoncunun dediğine göre artık yapılmıyormuş ama yine de tam emin değilim

Yapmayın hocam ya, 4 ay önce A56'yı IMEI atıp kullanırım diye almıştım, artık imkansız sanırım.

Hocam gelir mi gelmez mi bilmiyorum da Samsung'da server kaydı zaten pahalı, chimera gibi toollarla atılınca da banka uygulamaları vs problem çıkartıyor.

Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak ama min 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak.

Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak amamin 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak.

Çok eski U sürümleri hala açık. Geçen gün U7 açıldı 14 bin lira fiyat duydum aklım çıktı. Ne zaman açılır belirsiz.

Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak ama min 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak.
hocam, cihazı zaten 9 bin tl'ye almıştım, artık sene başında yd olarak satıp yeni telefon alırım, yapacak bir şey yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…