B burkay24 Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #1 Samsung A56 IMEI atılıyor mu?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 16 Eylül 2025 #2 Chimera Tool'a göre atilamiyor. Samsung repair işlemlerini fişini artık çekiyor.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Chimera Tool'a göre atilamiyor. Samsung repair işlemlerini fişini artık çekiyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yakında gelir de cihazı certleyince banka uygulamalarında vs problem çıkıyor. Mantıklı işlemler değil.
Heribert Yavuz dedi: Chimera Tool'a göre atilamiyor. Samsung repair işlemlerini fişini artık çekiyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yakında gelir de cihazı certleyince banka uygulamalarında vs problem çıkıyor. Mantıklı işlemler değil.
B burkay24 Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #4 Heribert Yavuz dedi: Chimera Tool'a göre atilamiyor. Samsung repair işlemlerini fişini artık çekiyor. Genişletmek için tıkla... yapmayın hocam ya, 4 ay önce a56’yı imei atıp kullanırım diye almıştım, artık imkansız sanırım. Thalasa dedi: Muhtemelen yakında gelir de cihazı certleyince banka uygulamalarında vs problem çıkıyor. Mantıklı işlemler değil. Genişletmek için tıkla... arkadaşın söylediğine ve benim de sorup güvendiğim telefoncunun dediğine göre artık yapılmıyormuş ama yine de tam emin değilim
Heribert Yavuz dedi: Chimera Tool'a göre atilamiyor. Samsung repair işlemlerini fişini artık çekiyor. Genişletmek için tıkla... yapmayın hocam ya, 4 ay önce a56’yı imei atıp kullanırım diye almıştım, artık imkansız sanırım. Thalasa dedi: Muhtemelen yakında gelir de cihazı certleyince banka uygulamalarında vs problem çıkıyor. Mantıklı işlemler değil. Genişletmek için tıkla... arkadaşın söylediğine ve benim de sorup güvendiğim telefoncunun dediğine göre artık yapılmıyormuş ama yine de tam emin değilim
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #5 burkay24 dedi: Yapmayın hocam ya, 4 ay önce A56'yı IMEI atıp kullanırım diye almıştım, artık imkansız sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam gelir mi gelmez mi bilmiyorum da Samsung'da server kaydı zaten pahalı, chimera gibi toollarla atılınca da banka uygulamaları vs problem çıkartıyor.
burkay24 dedi: Yapmayın hocam ya, 4 ay önce A56'yı IMEI atıp kullanırım diye almıştım, artık imkansız sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam gelir mi gelmez mi bilmiyorum da Samsung'da server kaydı zaten pahalı, chimera gibi toollarla atılınca da banka uygulamaları vs problem çıkartıyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 16 Eylül 2025 #6 Thalasa dedi: Muhtemelen yakında gelir de cihazı certleyince banka uygulamalarında vs problem çıkıyor. Mantıklı işlemler değil. Genişletmek için tıkla... Gelseydi şu ana kadar gelmisti. Evet root mecburi maalesef.
Thalasa dedi: Muhtemelen yakında gelir de cihazı certleyince banka uygulamalarında vs problem çıkıyor. Mantıklı işlemler değil. Genişletmek için tıkla... Gelseydi şu ana kadar gelmisti. Evet root mecburi maalesef.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #7 Heribert Yavuz dedi: Gelseydi şu ana kadar gelmisti. Evet root mecburi maalesef. Genişletmek için tıkla... Chimera bu konularda biraz ehli keyftir. Yazılımcılarını bilmiyorum. Root işine tamamen karşıyım. Cihazın yarısını kullandırtmıyor server candır.
Heribert Yavuz dedi: Gelseydi şu ana kadar gelmisti. Evet root mecburi maalesef. Genişletmek için tıkla... Chimera bu konularda biraz ehli keyftir. Yazılımcılarını bilmiyorum. Root işine tamamen karşıyım. Cihazın yarısını kullandırtmıyor server candır.
Urazkul Picopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 283 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #8 Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak ama min 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak.
Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak ama min 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #9 Urazkul dedi: Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak amamin 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak. Genişletmek için tıkla... Çok eski U sürümleri hala açık. Geçen gün U7 açıldı 14 bin lira fiyat duydum aklım çıktı. Ne zaman açılır belirsiz.
Urazkul dedi: Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak amamin 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak. Genişletmek için tıkla... Çok eski U sürümleri hala açık. Geçen gün U7 açıldı 14 bin lira fiyat duydum aklım çıktı. Ne zaman açılır belirsiz.
B burkay24 Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #10 Urazkul dedi: Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak ama min 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak. Genişletmek için tıkla... hocam, cihazı zaten 9 bin tl'ye almıştım, artık sene başında yd olarak satıp yeni telefon alırım, yapacak bir şey yok gibi
Urazkul dedi: Bence server kayıtları son kez tekrar açılacak ama min 250-300 dolardan kısa süre sonra sonsuza kadar kapanacak. Genişletmek için tıkla... hocam, cihazı zaten 9 bin tl'ye almıştım, artık sene başında yd olarak satıp yeni telefon alırım, yapacak bir şey yok gibi