Urazkul Picopat Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 297 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #11 Thalasa dedi: Çok eski U sürümleri hala açık. Geçen gün U7 açıldı 14 bin lira fiyat duydum aklım çıktı. Ne zaman açılır belirsiz. Genişletmek için tıkla... burkay24 dedi: hocam, cihazı zaten 9 bin tl'ye almıştım, artık sene başında yd olarak satıp yeni telefon alırım, yapacak bir şey yok gibi Genişletmek için tıkla... S23+ altı yurtdışı telefonla uğraşılmaz. Daha altı varsa ve açılmadıysa elden çıkarmaya bakacaksın.
Thalasa dedi: Çok eski U sürümleri hala açık. Geçen gün U7 açıldı 14 bin lira fiyat duydum aklım çıktı. Ne zaman açılır belirsiz. Genişletmek için tıkla... burkay24 dedi: hocam, cihazı zaten 9 bin tl'ye almıştım, artık sene başında yd olarak satıp yeni telefon alırım, yapacak bir şey yok gibi Genişletmek için tıkla... S23+ altı yurtdışı telefonla uğraşılmaz. Daha altı varsa ve açılmadıysa elden çıkarmaya bakacaksın.
B burkay24 Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #12 Urazkul dedi: S23+ altı yurtdışı telefonla uğraşılmaz. Daha altı varsa ve açılmadıysa elden çıkarmaya bakacaksın. Genişletmek için tıkla... evet. teşekkürler herkese
Urazkul dedi: S23+ altı yurtdışı telefonla uğraşılmaz. Daha altı varsa ve açılmadıysa elden çıkarmaya bakacaksın. Genişletmek için tıkla... evet. teşekkürler herkese
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 934 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #13 Thalasa dedi: Chimera bu konularda biraz ehli keyftir. Yazılımcılarını bilmiyorum. Root işine tamamen karşıyım. Cihazın yarısını kullandırtmıyor server candır. Genişletmek için tıkla... Yani düz kullanıcıya hitap etmez ama advanced kullanıcı için root büyük bir nimet. TR cihazı kullanıyorum.
Thalasa dedi: Chimera bu konularda biraz ehli keyftir. Yazılımcılarını bilmiyorum. Root işine tamamen karşıyım. Cihazın yarısını kullandırtmıyor server candır. Genişletmek için tıkla... Yani düz kullanıcıya hitap etmez ama advanced kullanıcı için root büyük bir nimet. TR cihazı kullanıyorum.
B burkay24 Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #14 Micro$oft dedi: Yani düz kullanıcıya hitap etmez ama advanced kullanıcı için root büyük bir nimet. TR cihazı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... nasıl yaptınız hocam
Micro$oft dedi: Yani düz kullanıcıya hitap etmez ama advanced kullanıcı için root büyük bir nimet. TR cihazı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... nasıl yaptınız hocam
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 934 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #15 burkay24 dedi: nasıl yaptınız hocam Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini açıp TWRP ile Custom ROM ve root atabilirsiniz.
burkay24 dedi: nasıl yaptınız hocam Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini açıp TWRP ile Custom ROM ve root atabilirsiniz.