Samsung A70 2019 alınır mı?

Makaleler
4
Arkadaşlar vatandan samsung A70 telefonu inceleme şansım oldu ama hala karar veremedim. Sizce A70 nasıl bir telefon fiyatına göre diğer markalarla kıyaslarsak alınır mı alınmaz mı hangi özelliği iyi hangi özelliği eşit diğer markalara göre kötü bana fikirlerinizi belirtir misiniz?

Şimdi özellikle Türkiye şartlarında telefon fiyatları bayağı yüksek, ben olsam ikinci ele yönelirim, ya da A70 almam, öncelikle bir Telefondan ne beklediğiniz önemli, kriterleriniz, sizin için önemli olan telefon özellikleri nelerdir? Bütçe aralığınız nedir onu bir belirtirseniz yardımcı olunur.

Samsung parasının karşılığını vermeyen bir marka bence. Onun yerine her açıdan daha başarılı olan Xiaomi Pocophone F1 almanı tavsiye ederim.

Samsung parasının karşılığını vermeyen bir marka bence. Onun yerine her açıdan daha başarılı olan Xiaomi Pocophone F1 almanı tavsiye ederim.
Sanırım haklısınız. Bu telefonla karşılaştırma videoları izledim ve daha düşük fiyata daha iyi özelliklere sahip olduğu kanaatine vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…