oflibabalaz Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #11 Niksi dedi: U5 olsun yeter ki. İstediğini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... AP birinda U5 le başlıyor diğerinde S5 le bu sıkıntı çıkarır mı? Niksi dedi: U5 olsun yeter ki. İstediğini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir de bootloader kilidini açmak gerekli mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-03-14 152909.png 122,3 KB · Görüntüleme: 23
Niksi dedi: U5 olsun yeter ki. İstediğini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... AP birinda U5 le başlıyor diğerinde S5 le bu sıkıntı çıkarır mı? Niksi dedi: U5 olsun yeter ki. İstediğini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir de bootloader kilidini açmak gerekli mi?
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #12 oflibabalaz dedi: AP birinda U5 le başlıyor diğerinde S5 le bu sıkıntı çıkarır mı? Bir de bootloader kilidini açmak gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Sen baseband a göre hareket et. Bootloader kilidini açmana gerek yok.
oflibabalaz dedi: AP birinda U5 le başlıyor diğerinde S5 le bu sıkıntı çıkarır mı? Bir de bootloader kilidini açmak gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Sen baseband a göre hareket et. Bootloader kilidini açmana gerek yok.
oflibabalaz Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #13 Niksi dedi: Sen baseband a göre hareket et. Bootloader kilidini açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır indirip kuracağım telefona. Niksi dedi: Sen baseband a göre hareket et. Bootloader kilidini açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kurdum açıldı sağ ol. Son düzenleme: 14 Mart 2024
Niksi dedi: Sen baseband a göre hareket et. Bootloader kilidini açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır indirip kuracağım telefona. Niksi dedi: Sen baseband a göre hareket et. Bootloader kilidini açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kurdum açıldı sağ ol.
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #14 oflibabalaz dedi: Tamamdır indirip kuracağım telefona. Kurdum açıldı sağ ol. Genişletmek için tıkla... O zaman çözüm olduğunu düşündüğün mesajımı çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
oflibabalaz dedi: Tamamdır indirip kuracağım telefona. Kurdum açıldı sağ ol. Genişletmek için tıkla... O zaman çözüm olduğunu düşündüğün mesajımı çözüm olarak işaretlersen sevinirim.