Samsung A70 denize düştü

Samet0202

Hectopat
Daha fazla  
Babam bugün A70 cihazını önce küçük bir poşete sonra da su geçirmez kılıfa koyup denize dalmış. Fakat telefon boynundan kopup denizin içine düşmüş. Bir şekil çıkardık fakat açılmıyor. Hem poşet hem de kılıfta olduğu için çok fazla tuzlu su almamış. Tamir için maalesef Cuma'ya kadar götüremeyiz. Sizce ne yapılabilir?

Açıkçası ne yapılabilir emin değilim ama çoğunlukla Samsung'da bir telefon parasına yakın para istiyorlar. Çok aşırı derine indiyse basınç belki zarar vermiştir ancak bilgim yok emin değilim.

Artık öyle bir telefon yok.

Geçmiş olsun hocam, tuzlu su az veya fazla almaması pek önemli değil, bir kere alsa bile oksitlenerek büyük hasarlar verebilir.

Şahsi fikrim bence artık uğraşmayın, o temizliğin aradan çok geçmeden yapılması gerekiyor, siz cumaya kadar diyorsunuz, maalesef cumaya yetişmez.

Yeni telefon bakmanızı tavsiye ederim.

Soğuk su

Vallahi ben de su altına soktum telefonu fotoğraf çektim.

Telefon Xiaomi Note 10 Pro, sadece kamera olan kısmı soktum çektim.

Şu an ekranın şarj yüzdesi gözüken hizası arada bir çalışıyor arada bir çalışmıyor kafasına göre takılıyor. Şu an çalışıyor mesela gittiği yere kadar gitsin.

Farklı durumlar hocam ya, arkadaş direk denize düşürmüş. Tekrardan geçmiş olsun size de.

Farklı durumlar hocam ya, arkadaş direk denize düşürmüş. Tekrardan geçmiş olsun size de.

Benim durum nasıl? Yaptırsam telefonun garantisi gidecek diye sıcak bakmıyorum pek.

Telefon sorunsuz çalışıyor mu?

Kafasına göre, arada çalışıyor arada çalışmıyor. Bu ara çalışmayı sevdi herhalde çalışıyor bayağıdır.

Kafasına göre, arada çalışıyor arada çalışmıyor. Bu ara çalışmayı sevdi herhalde çalışıyor bayağıdır.

Aradan çok geçtiyse oksitlenmiştir hocam, oksitlenmeyi kaldırmakta bayağı ince işçilik gerektiriyor. Güvendiğiniz iyi ve tanıdık bir yer varsa ucuza yaptırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…