shayper337 Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 72 11 Mayıs 2022 #1 A70'e gelen son güncellemeyi henüz yapmadım. Yavaşlatma olacak problemler olacak gibi his var içimde tedirginim. Sizce neyapmalıyım?
A70'e gelen son güncellemeyi henüz yapmadım. Yavaşlatma olacak problemler olacak gibi his var içimde tedirginim. Sizce neyapmalıyım?
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 920 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #2 Şuan ki halinden memnun isen yapmana gerek yok.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #3 Memnun isen yapmana gerek yok, bende de A70 var ve güncel tutuyorum ancak pek bir fark göremedim.
shayper337 Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 72 11 Mayıs 2022 #4 Kadirxds dedi: Şuan ki halinden memnun isen yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Memnunum ama güncellemenin bir artısı olurmu ki T21 dedi: Memnun isen yapmana gerek yok, bende de A70 var ve güncel tutuyorum ancak pek bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Telefonun performansı nasıl peki. Benim ilk gün ki gibi ve çok seviyorum bataryası düştü sadece
Kadirxds dedi: Şuan ki halinden memnun isen yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Memnunum ama güncellemenin bir artısı olurmu ki T21 dedi: Memnun isen yapmana gerek yok, bende de A70 var ve güncel tutuyorum ancak pek bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Telefonun performansı nasıl peki. Benim ilk gün ki gibi ve çok seviyorum bataryası düştü sadece
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #5 shayper337 dedi: Telefonun performansı nasıl peki. Benim ilk gün ki gibi ve çok seviyorum bataryası düştü sadece Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yok hocam, oyunlarda da fark göremedim.
shayper337 dedi: Telefonun performansı nasıl peki. Benim ilk gün ki gibi ve çok seviyorum bataryası düştü sadece Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yok hocam, oyunlarda da fark göremedim.