Samsung A70 (yenilenmiş) SIM kart yuvası açılmıyor

ksaasta

Decapat
Daha fazla  
Selam. Geçenlerde yenilenmiş Samsung A70 aldım. Şu anda SIM kart yuvasını açmaya çalışıyorum ama asla açılmıyor. Bunun aparatı da geldi yanında bastırıyorum herhangi bir tepki yok, komple içine giriyor aparat. Ne yapmalıyım?

Selam. Geçenlerde yenilenmiş Samsung A70 aldım. Şu anda SIM kart yuvasını açmaya çalışıyorum ama asla açılmıyor. Bunun aparatı da geldi yanında bastırıyorum herhangi bir tepki yok, komple içine giriyor aparat. Ne yapmalıyım?
Tam ortadan sokmanız lazım. Bazen kazara kenera filan giriyor ama düğmeyi tutturun. Olmadı telefoncuya götürüp rica edin, direk nokta atışı onlar basıyor. Bende sizin gibi hep ıskalıyorum.

Ama kendi telefonumda deneyince oluyor A70'te olmuyor.
Yapışmış veya sıkışmış olabilir. Düğmeside bozulmuş olabilir, dediğim gibi bir telefoncuya rica edin. Onlarda denesinler çıkarmayı. Tabi telefonu söktürtmeyin veya tamir ettirtmeyin.
Öyle bir durum gerekirse direk iade edin veya aldığınız yere şikayet edin.

Hocam o aparatla beraber içindeki bastırılan yeri hissetmeniz lazım. Fazla zorlamadan içindeki düğmeye getirin o aparatı, ardından yavaşça bastırın. Eğer hissedemiyorsanız yavaş yavaş yan taraflara basmayı deneyin. Yenilenmiş olduğundan dolayı içine kaçmış olabilir, umarım o tarz bir durum değildir.

Hocam o aparatla beraber içindeki bastırılan yeri hissetmeniz lazım. Fazla zorlamadan içindeki düğmeye getirin o aparatı, ardından yavaşça bastırın. Eğer hissedemiyorsanız yavaş yavaş yan taraflara basmayı deneyin. Yenilenmiş olduğundan dolayı içine kaçmış olabilir, umarım o tarz bir durum değildir.

Olmuyor. Telefoncuya götürü yapamazsa iade ederim. Yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı