abdullaherdogan Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Samsung A70 telefonuma "com. Ask. Clog" adlı virüs bulaşmış fakat virüs programları bulmuyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Samsung A70 telefonuma "com. Ask. Clog" adlı virüs bulaşmış fakat virüs programları bulmuyor. Ne yapmalıyım?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.026 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Bassana formatı.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.554 Çözümler 121 6 Eylül 2024 #3 Virüs programları bulamıyorsa siz nasıl buldunuz?
abdullaherdogan Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 Bcansiz74 dedi: Virüs programları bulamıyorsa siz nasıl buldunuz? Genişletmek için tıkla... Banka bloke etti onlar söyledi liveforspeed dedi: Bassana formatı. Genişletmek için tıkla... Formatlamadan önce nereden geldiğini öğrenmek istiyorum
Bcansiz74 dedi: Virüs programları bulamıyorsa siz nasıl buldunuz? Genişletmek için tıkla... Banka bloke etti onlar söyledi liveforspeed dedi: Bassana formatı. Genişletmek için tıkla... Formatlamadan önce nereden geldiğini öğrenmek istiyorum
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.708 Çözümler 26 6 Eylül 2024 #5 abdullaherdogan dedi: Banka bloke etti onlar söyledi Formatlamadan önce nereden geldiğini öğrenmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Telefonda hala virüs varsa virüstotal mobile indirip taratabilirsin. VirusTotal Mobile - Google Play'de Uygulamalar VirusTotal, Åüpheli dosyaları ve URL'leri analiz eden bir hizmettir. play.google.com Tara diyorsun biraz bekliyorsun sonra çıkan ekranda bilgi veriyor.
abdullaherdogan dedi: Banka bloke etti onlar söyledi Formatlamadan önce nereden geldiğini öğrenmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Telefonda hala virüs varsa virüstotal mobile indirip taratabilirsin. VirusTotal Mobile - Google Play'de Uygulamalar VirusTotal, Åüpheli dosyaları ve URL'leri analiz eden bir hizmettir. play.google.com Tara diyorsun biraz bekliyorsun sonra çıkan ekranda bilgi veriyor.