Fiyat düşsün diye değil mesela A53 modelini beklemek gibi bir şey düşündüm o sırada A7 biraz daha eskir kamerada sıkıntı yaşıyorum işte bunda da ama çok sık resim çekilen biri de değilim.
A7 2017 ile ilgili bir sıkıntım yok telefonu sürekli kullanmadığım için 1 gün gidiyor kasma donma falanda yok 4 yıldır fakat kamera çok büyük sıkıntı doğru düzgün resim çekilip ınstagrama koyamıyorum ( çok sık resim çekilen biri değilim ) ne yapsam bilemedim.
iPhone gibi Samsung'da büyük paralar verip Instagram'a özel güncelleştirmeler verse Samsung'da iyi çeker, çekiyorda Android olduğu için sallamıyorlar. (çoğu telefon şirketi kamera sensörünü Samsung'dan alıyor)
Fiyat düşsün diye değil mesela A53 modelini beklemek gibi bir şey düşündüm o sırada A7 biraz daha eskir kamerada sıknıtı yaşıyorum işte bundada ama çok sık resim çekilen biride değilim.
iPhone gibi Samsung'da büyük paralar verip Instagram'a özel güncelleştirmeler verse Samsung'da iyi çeker, çekiyorda Android olduğu için sallamıyorlar. (çoğu telefon şirketi kamera sensörünü Samsung'dan alıyor)
Kesinlikle A72 alınmaz batarya ve ekranın büyük olması önemli bir özellik değil bu videoya bakabilirsiniz hintliler çıktığında direkt aldığı için izlemenizi öneririm.