Samsung A73 5G SAR değeri kaç?

bert52

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde Samsung'un A73 5G modelini aldım araştırmam sonucu sonrasında SAR değerinin yüksek olduğunu gördüm yani yaydığı radyasyonun bazı kaynaklarda okuduğumda sağlığa zararı var diye okumuştum bazılarında ise yok deniliyor eğer SAR değeri vücuda zarar veriyorsa iade etmeyi düşünüyorum. Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

Screenshot_20240615-151434.png

Screenshot_20240615-151434.png hocam sar değeriniz iyi. Benimki çok daha yüksek hiçbir şey olmadı. İade etmenize gerek yok radyasyon önleyici etiket alabilirsiniz. İşe yarıyor

Eki Görüntüle 2223125
Eki Görüntüle 2223125hocam SAR değeriniz iyi. Benimki çok daha yüksek hiçbir şey olmadı. İade etmenize gerek yok radyasyon önleyici etiket alabilirsiniz. İşe yarıyor.

Ona baktımda işe yaramıyor denilmiş onsuz kullanmak istiyorum ben ve bu SAR değeri maksimum güçteykenmi böyle yani mesela ben cepte taşırım genellikle yakınımda olur bir zararı olur mu kanserojen vs.

Dostum SAR değeri zarar verecek düzeyde olsaydı bu telefon satışa konulmazdi zaten.

Bende öyle düşündüm ama tereddütte kaldım kullanılmadığı zamanlarda uçak modunu alın diyorlar uçak moduna alacaksam niye aldım bu teli o zaman?

SAR değerlerini biliyorum ama zararı konusunda şüphem var hocam.

Ona baktımda işe yaramıyor denilmiş onsuz kullanmak istiyorum ben ve bu SAR değeri maksimum güçteykenmi böyle yani mesela ben cepte taşırım genellikle yakınımda olur bir zararı olur mu kanserojen vs.

Bende öyle düşündüm ama tereddütte kaldım kullanılmadığı zamanlarda uçak modunu alın diyorlar uçak moduna alacaksam niye aldım bu teli o zaman?

SAR değerlerini biliyorum ama zararı konusunda şüphem var hocam.

Hocam Avrupa standartlarında oluyor SAR değeri yani kuskunuz olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı