Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #21 Heribert Yavuz dedi: Kendimde denedim şimdi orada baidu ile alakalı bir sorun var sanırım. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim eski sürümleri yükleyebilme gibi bir şansım var mı?
Heribert Yavuz dedi: Kendimde denedim şimdi orada baidu ile alakalı bir sorun var sanırım. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim eski sürümleri yükleyebilme gibi bir şansım var mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Şubat 2024 #22 Pr4sident dedi: Nasıl düzelteceğim eski sürümleri yükleyebilme gibi bir şansım var mı? Genişletmek için tıkla... FRP en son u3'te vardı normal şekilde.
Pr4sident dedi: Nasıl düzelteceğim eski sürümleri yükleyebilme gibi bir şansım var mı? Genişletmek için tıkla... FRP en son u3'te vardı normal şekilde.
Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #23 Heribert Yavuz dedi: FRP en son u3'te vardı normal şekilde. Genişletmek için tıkla... U3 ne oluyor tam olarak? Anlamadım. Heribert Yavuz dedi: FRP en son u3'te vardı normal şekilde. Genişletmek için tıkla... Bu kısım mı? Dosya Ekleri resim_2024-02-13_193411579.png 3,6 KB · Görüntüleme: 37
Heribert Yavuz dedi: FRP en son u3'te vardı normal şekilde. Genişletmek için tıkla... U3 ne oluyor tam olarak? Anlamadım. Heribert Yavuz dedi: FRP en son u3'te vardı normal şekilde. Genişletmek için tıkla... Bu kısım mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Şubat 2024 #24 Pr4sident dedi: U3 ne oluyor tam olarak? Anlamadım. Bu kısım mı? Genişletmek için tıkla... Aynen o sürüme dönülmez.
Pr4sident dedi: U3 ne oluyor tam olarak? Anlamadım. Bu kısım mı? Genişletmek için tıkla... Aynen o sürüme dönülmez.
Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #25 Heribert Yavuz dedi: Aynen o sürüme dönülmez. Genişletmek için tıkla... Dönülmez derken hangi sürümü yüklemeliyim. Ve bu U mantığı tam olarak nasıl çalışıyor ayrıca neden dönülmüyor?
Heribert Yavuz dedi: Aynen o sürüme dönülmez. Genişletmek için tıkla... Dönülmez derken hangi sürümü yüklemeliyim. Ve bu U mantığı tam olarak nasıl çalışıyor ayrıca neden dönülmüyor?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Şubat 2024 #26 Pr4sident dedi: Dönülmez derken hangi sürümü yüklemeliyim. Ve bu u mantığı tam olarak nasıl çalışıyor ayrıca neden dönülmüyor? Genişletmek için tıkla... U bootloader sürümüdür Samsung'larda antiroll back var.
Pr4sident dedi: Dönülmez derken hangi sürümü yüklemeliyim. Ve bu u mantığı tam olarak nasıl çalışıyor ayrıca neden dönülmüyor? Genişletmek için tıkla... U bootloader sürümüdür Samsung'larda antiroll back var.
Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #27 Heribert Yavuz dedi: U bootloader sürü müdür Samsung'larda antiroll back var. Genişletmek için tıkla... Şimdi başka bir sürüm yükleyip tableti açma gibi bir şansım yok mu U5 olan.
Heribert Yavuz dedi: U bootloader sürü müdür Samsung'larda antiroll back var. Genişletmek için tıkla... Şimdi başka bir sürüm yükleyip tableti açma gibi bir şansım yok mu U5 olan.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Şubat 2024 #28 Pr4sident dedi: Şimdi başka bir sürüm yükleyip tableti açma gibi bir şansım yok mu U5 olan. Genişletmek için tıkla... U5 olan sürümü kurabilirsin.
Pr4sident dedi: Şimdi başka bir sürüm yükleyip tableti açma gibi bir şansım yok mu U5 olan. Genişletmek için tıkla... U5 olan sürümü kurabilirsin.
Pr4sident Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #29 Heribert Yavuz dedi: U5 olan sürümü kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana direkt olarak link atabilir misin kafam çok karıştı da. Heribert Yavuz dedi: U5 olan sürümü kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum Almanya versiyonunu kurmayı denesem olur mu? Son düzenleme: 14 Şubat 2024
Heribert Yavuz dedi: U5 olan sürümü kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bana direkt olarak link atabilir misin kafam çok karıştı da. Heribert Yavuz dedi: U5 olan sürümü kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum Almanya versiyonunu kurmayı denesem olur mu?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 14 Şubat 2024 #30 Pr4sident dedi: Almanya versiyonunu kurmayı denesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Gene FRP de kalır ama sorun olmaz.
Pr4sident dedi: Almanya versiyonunu kurmayı denesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Gene FRP de kalır ama sorun olmaz.