Samsung A80'e ne oldu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Samsung A80'e ne oldu? Kamerası falan dönüyordu güzel telefondu, fakat şu an ortalıkta yok. Hatta Samsung'un kendi sitesinde bile yok, ne oldu bu telefona?

Samsung A80'e ne oldu? Kamerası falan dönüyordu güzel telefondu, fakat şu an ortalıkta yok. Hatta Samsung'un kendi sitesinde bile yok, ne oldu bu telefona?

Cepteyken kameraya girip kamera açıldığı için pop up kamera gibi bunu da rafa kaldırdılar diye biliyorum.

Pop up kamera trendi zamanında farklı bir bakış açısı için çıkarmışlardı diye hatırlıyorum kendisini, toz su vb olaylarına karşı tam koruma sağlamadığı için çok hızlı piyasada unutuldu diye biliyorum e bide tabiki sistemin kasada tuttuğu büyük biir hacim var.

Pop up kamera uydurma bir çözümdü, dayanıklılık sıkıntıları vardı ve pili küçüktü.
Samsung'un deneyip çöpe attığı telefonlardan biri sadece.

Seri devam etseydi şimdi A83 ve hatta A93 görürdük belki. A93 muhtemelen S serisini yakalar, belki de geçerdi. Sadece daha kaba bir görüntüsü olabilirdi.

Samsung o tarz telefonları saldı fakat Asus hala yapıyor Zenfone 8 Flip gibi.

Güzel fikir kötü uygulama olarak çıkan bir telefon diyebilir miyiz yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…