Samsung A9 Plus alınır mı?

starmywmidzy

Centipat
Daha fazla  
Kardesim icin ucuz bir tablet istiyorum. Notmalde A8 ya da A9 alacaktım ama oda cok kucuk ve bayağı kotu olduklari icin vazgectim. Sadece video izleyecek, arada sirada hayday Brawl Stars gibi oyunlar oynayacak. Tableti kasacak bir şey yapmayacak. Telefonu var zaten o yuzden depolamasinin cok onemi yok. Butcemi en fazla 6000'e cikarabiliyorum. Sizce alınır mı? Yoksa bu fiyatta baska bir tablete mi yonelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 aydır kullanıyorum. Sadece browser kullanmak, netflix/youtube/disney+ izlemek ve bir kaç tane temel app kullanmak harici hiç bir işim düşmeyeceğini bilerek bunu tercih etmiştim. Bütün beklentilerimi karşıladı.

• Güncel bir cihaz olduğundan orta vadede rahatlıkla götürebilecek ve güncellemeleri alabilecek seviyede
  • Klasmanına göre ekranı büyük, tft olmasına karşın panel kalitesi ortalama üzeri (Samsung'un uzmanlık alanlarından biri neticede paneller)
  • Bu üründe kullandıkları işlemci normal versiyona göre biraz daha iyi yanlış hatırlamıyorsam
  • 4 hoperlör ile Dolby Atmos desteği dahi var

Tavsiye eder miyim? Evet, bu fiyat bandında yapılabilecek en sağlam tercihlerden biri olur diye düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…