A aeterna53 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Şarjı bitmişti ve taktım 1 saat sonra kontrol ettim kapalıydı. Ne yaptıysam açamadım.
Sedff Zeptopat Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2025 #2 Şarj olduğundan eminseniz anakartında problem olabilir benim de telefonum durduk yere kapanır ve servise gitmediği sürece açılmazdı
Şarj olduğundan eminseniz anakartında problem olabilir benim de telefonum durduk yere kapanır ve servise gitmediği sürece açılmazdı
A aeterna53 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #3 Sedff dedi: Şarj olduğundan eminseniz anakartında problem olabilir benim de telefonum durduk yere kapanır ve servise gitmediği sürece açılmazdı Genişletmek için tıkla... Bu durum bir kere daha olmuştu ve şans eseri açmıştık ama 1 gündür kapalı şuan olmadı servise göndereceğiz
Sedff dedi: Şarj olduğundan eminseniz anakartında problem olabilir benim de telefonum durduk yere kapanır ve servise gitmediği sürece açılmazdı Genişletmek için tıkla... Bu durum bir kere daha olmuştu ve şans eseri açmıştık ama 1 gündür kapalı şuan olmadı servise göndereceğiz
yunus 4380 Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #4 Sen one uı 7 yi yükledin mi tablete, ben yüklendikten sonra aynı problemi yaşıyorum, ama cihazını one uı7 ye güncelle miş miydin?
Sen one uı 7 yi yükledin mi tablete, ben yüklendikten sonra aynı problemi yaşıyorum, ama cihazını one uı7 ye güncelle miş miydin?