B Berkcan Uğur Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #1 Benim şu an kullanmakta olduğum cihaz (Samsung Ace Plus) internette her siteyi açmıyor biraz araştırınca sertifikadan dolayı olduğunu öğrendim ama yapamadım yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2018
Benim şu an kullanmakta olduğum cihaz (Samsung Ace Plus) internette her siteyi açmıyor biraz araştırınca sertifikadan dolayı olduğunu öğrendim ama yapamadım yardım edebilir misiniz?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 31 Mayıs 2018 #2 Hangi sitelerde sorun yaşıyorsan sertifikaları indirip telefona atın. Ayarlar - Güvenlik - Kişisel ayarlar bölümüne gelin. Cihaz belleğinden yükle kısmına dokunun. Ayrıca Cyanogenmod gibi biraz daha güncel ROM'lar kullanabilirsiniz veya bazı destekli tarayıcılar ile de işi çözebilirsiniz.
Hangi sitelerde sorun yaşıyorsan sertifikaları indirip telefona atın. Ayarlar - Güvenlik - Kişisel ayarlar bölümüne gelin. Cihaz belleğinden yükle kısmına dokunun. Ayrıca Cyanogenmod gibi biraz daha güncel ROM'lar kullanabilirsiniz veya bazı destekli tarayıcılar ile de işi çözebilirsiniz.