Samsung adaptör orijinal mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
O adaptörün orjinal olması mümkün değil.
Her taraf çakma dolu, beğenirseniz şunu önerebilirim. Spigen . Yorumları okuyun. Beğenirseniz alın. Samsung marka olsun diyorsanız yarın orjinal ürün linki ekleyebilrim. Fiyat aklımdan çıktı ama en az 350 TL olmalı.

O adaptörün orijinal olması mümkün değil.
Her taraf çakma dolu, beğenirseniz şunu önerebilirim. Spigen. Yorumları okuyun. Beğenirseniz alın. Samsung marka olsun diyorsanız yarın orijinal ürün linki ekleyebilirim. Fiyat aklımdan çıktı ama en az 350 TL olmalı.

O da az hocam ben iki sene önce o fiyata aldım diyorum. Kendi sitesinden alsa daha iyi.

Kesinlikle orijinal olmadığını düşünüyorum. Adaptörlerin sadece resmi satıcılardan alınması taraftarıyım.
Hatta garanti olsun deniyorsa gidip magazadan alinmali.
O adaptörün orjinal olması mümkün değil.
Her taraf çakma dolu, beğenirseniz şunu önerebilirim. Spigen . Yorumları okuyun. Beğenirseniz alın. Samsung marka olsun diyorsanız yarın orjinal ürün linki ekleyebilrim. Fiyat aklımdan çıktı ama en az 350 TL olmalı.
O da az hocam ben iki sene önce o fiyata aldım diyorum. Kendi sitesinden alsa daha iyi.
Arkadaşlar sadece bluetooth kulaklığım için alacağım zaten. Ne önerirsiniz? Bütçem 500TL.

Son düzenleme:
Powerbank varsa kulaklığı onunla şarj et. Yoksa bakalım bir idefix dee vardı onlar işte biraz aşıyordu sanıırm 500'ü.

Amazon'da var orijinal diyorlar bilemiyorum durum bu. Amazon.com.tr
Powerbank ile şarj edince ne oluyor?(bilmediğimden)
Laptop'umun Type-C girişi var onunla şarj etmiştim dün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı