Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Samsung Galaxy A9 telefonumda Android 10 var. Android 8'e nasıl geçebilirim?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 14 Temmuz 2022 #2 Custom ROM'lar ile dönülebilir ancak hiç bilmediğiniz bir işlem ise dokunmayın komple cihazdan olabilirsiniz.
Custom ROM'lar ile dönülebilir ancak hiç bilmediğiniz bir işlem ise dokunmayın komple cihazdan olabilirsiniz.
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 262364 dedi: Custom ROM'lar ile dönülebilir ancak hiç bilmediğiniz bir işlem ise dokunmayın komple cihazdan olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce rom attım hocam bilgiliyim. Ama Telefonumun Android 8 romunu bulamadım.
262364 dedi: Custom ROM'lar ile dönülebilir ancak hiç bilmediğiniz bir işlem ise dokunmayın komple cihazdan olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce rom attım hocam bilgiliyim. Ama Telefonumun Android 8 romunu bulamadım.
M Mortal2121 Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 490 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #4 Dr Drake Ramoray dedi: Daha önce rom attım hocam bilgiliyim. Ama Telefonumun Android 8 romunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Cihaza Twrp Yükleyin Sonra Custom Rom İle İstediğiniz Surmumu Kurun Mortal2121 dedi: Hocam Cihaza Twrp Yükleyin Sonra Custom Rom İle İstediğiniz Sürümü Yüklüyerek Kurun Genişletmek için tıkla...
Dr Drake Ramoray dedi: Daha önce rom attım hocam bilgiliyim. Ama Telefonumun Android 8 romunu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Cihaza Twrp Yükleyin Sonra Custom Rom İle İstediğiniz Surmumu Kurun Mortal2121 dedi: Hocam Cihaza Twrp Yükleyin Sonra Custom Rom İle İstediğiniz Sürümü Yüklüyerek Kurun Genişletmek için tıkla...
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 Mortal2121 dedi: Hocam Cihaza Twrp Yükleyin Sonra Custom Rom İle İstediğiniz Surmumu Kurun Genişletmek için tıkla... Hocam burada kendi cihazımı bulamadım. Birde Romu odin3 ile atmıyormuyduk?
Mortal2121 dedi: Hocam Cihaza Twrp Yükleyin Sonra Custom Rom İle İstediğiniz Surmumu Kurun Genişletmek için tıkla... Hocam burada kendi cihazımı bulamadım. Birde Romu odin3 ile atmıyormuyduk?
M Mortal2121 Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 490 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #6 Dr Drake Ramoray dedi: Hocam burada kendi cihazımı bulamadım. Birde Romu odin3 ile atmıyormuyduk? Genişletmek için tıkla... Hocam Odin ile Twrp Yükleyin sonra ben size Custom Rom verebilirim
Dr Drake Ramoray dedi: Hocam burada kendi cihazımı bulamadım. Birde Romu odin3 ile atmıyormuyduk? Genişletmek için tıkla... Hocam Odin ile Twrp Yükleyin sonra ben size Custom Rom verebilirim
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Temmuz 2022 #7 Mortal2121 dedi: Hocam Odin ile Twrp Yükleyin sonra ben size Custom Rom verebilirim Genişletmek için tıkla... Mortal2121 dedi: Hocam Cihaza Twrp Yükleyin Sonra Custom Rom İle İstediğiniz Surmumu Kurun Genişletmek için tıkla... Her telefona her sürüm Custom ROM mu oluyormuş öyle? 262364 dedi: Custom ROM'lar ile dönülebilir ancak hiç bilmediğiniz bir işlem ise dokunmayın komple cihazdan olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihaz A8 ile geldiyse Stock'ta olur.
Mortal2121 dedi: Hocam Odin ile Twrp Yükleyin sonra ben size Custom Rom verebilirim Genişletmek için tıkla... Mortal2121 dedi: Hocam Cihaza Twrp Yükleyin Sonra Custom Rom İle İstediğiniz Surmumu Kurun Genişletmek için tıkla... Her telefona her sürüm Custom ROM mu oluyormuş öyle? 262364 dedi: Custom ROM'lar ile dönülebilir ancak hiç bilmediğiniz bir işlem ise dokunmayın komple cihazdan olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cihaz A8 ile geldiyse Stock'ta olur.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 16 Temmuz 2022 #8 Polorchen dedi: Her telefona her sürüm Custom ROM mu oluyormuş öyle? Cihaz A8 ile geldiyse Stock'ta olur. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal 8 ile gelmiştir. Samsung genelde 2 Android sürümü verip bırakıyor.
Polorchen dedi: Her telefona her sürüm Custom ROM mu oluyormuş öyle? Cihaz A8 ile geldiyse Stock'ta olur. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal 8 ile gelmiştir. Samsung genelde 2 Android sürümü verip bırakıyor.