Samsung Ativ Book 2 NP270E5J-X01TR Mac açılırken IOBluetoothHCIController hata veriyor

Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Mac'in kurulumu tamamlanıp yeniden başlattıktan sonra (IOBluetoothHCIController)(OrıtectedBluetoothHCIControllerTransportShowsUp) -- Connect to the transport successfully -- 0xb180 -- 0xb800 -- 0x8000'da takılıp kalıyor. Klavyeyle birşeyler yazabiliyorum. Asus Vivo PC'ye Mac kurma rehberindekinin aynılarını yaptım.

@Recep Baltaş Abi senin bir bilgin var mı acaba? Kurulumu başarılı bir şekilde tamamladım ama açılırken hata verdi. Asus Vivo PC'ye kurma rehberinde yaptıklarınızın aynısını yaptım.

Son düzenleme:
Yükleme yaptığınız Usb içerisindeki grafik kart kextlerini ( System/Library/Extensions yoluyla) silin.
Yazmamışsınız ama sanırım laptop optimus özellikli.
Harici ekran kartınız yine sanırım Nvidia ve tümleşik ekran kartınız Intel HD ?
Bunlara ait kextleri silin açılacaktır.
Kolay gelsin.

Hocam sadece NVDA kextlerini sildim. Başka birşey ellemedim. Başka neleri silmem gerekiyor ki?

Tümleşik ekran kartınız hangisi ise ona ait kextleri de silin. (Intel HD versiyonlarından birisidir)

Evet o. (Extensions içerisindeki tüm ekran kartı kextlerini silseniz de kurulumda sorun yaratmaz)
Ancak sonradan sizin sisteminize uygun Intel HD 4400 kext bulup yükleme yapmanız gerekecek yoksa sisteminizin güvenli modda açılmış windowstan farkı kalmaz.
Intel HD 4400 kext var mı araştırma yapmak gerekiyor.
Optimus sistemli laptoplarda harici ekran kartını kullanamazsınız.

Hocam zaten kurulumda sorun yok. Başarılı bir şekilde kuruyorum, açılırken bu sorun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…