Samsung ATIV Book 2'nin CPU ve GPU'sunu Değiştirebilir Miyim?

KDay

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Samsung ATIV Book 2,işlemcisini ve ekran kartını değiştirmek istiyorum.Bu bilgisayarda bunlar değişir mi?Değiştirebilirsem AMD Radeon R7 260x ve AMD A10 6800k yapmayı planlıyorum.Değiştiremezsem bilgisayarı değiştirmeyi düşüneceğim.Değiştirilebiliyorsa bunlar fazla gelirse diye daha düşük ekran kartı ve işlemci seçebilirim.

Yani değiştirilmiyor bu bilgisayarda öyle mi?

Bilgisayarınız bir ultrabook. Ultrabooklarda parça değişimi mümkün değildir neredeyse.

Peki, teşekkürler. O halde PC değiştiririm. Aklımda MSI var. Gaming serisini düşünüyorum. Tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? Eğer 2500 civarı ise MSI değil Monster öneririm. Aynı paraya daha iyi donanım veriyor.

Peki, teşekkürler. O halde PC değiştiririm. Aklımda MSI var. Gaming serisini düşünüyorum. Tavsiyeniz var mı?
MSI ve Monster gibi markalarda parça değişimleri olabiliyor Gaming Laptop alacaksan bu 2 markadan birini almanı tavsiye ederim

O civarlar düşünüyorum.

Bütçe nedir? Eğer 2500 civarı ise MSI değil Monster öneririm. Aynı paraya daha iyi donanım veriyor.
Monster dediniz, peki hangi model olabilir? Netten bir bakayım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…