Merhabalar,
Ben Samsung Ativ 9 Ultrabook a OS X kurmak istiyorum. Model code np905s3g-k04tr
Hızında değişme olur mu? Daha iyileşir mi pc ?
Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler
Merhabalar,
Sistem bilgilerini pc den aldığım gibi yazıyorum . Teşekkürler
Operating System: Windows 10 Home Single Language 64-bit (10.0, Build 10586) (10586.th2_release_sec.160223-1728) Language: Turkish (Regional Setting: Turkish) System Manufacturer: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. System Model: 905S3G/906S3G/915S3G/9305SG BIOS: P13RBV.083.140805.FL Processor: Quad-Core Processor (up to 1.4GHz) (4 CPUs), ~1.0GHz
Donanımı Bilmek / Sosyalde Donanım Uyumluluğu Hakkında Konu Açmak
Eğer Laptop’ unuzun donanımını bilmiyorsanız kesinlikle başarılı bir OS X kurulumu şansınız çok az. Bu yüzden sosyal de cihazına OS X uyumluluğu hakkında konu açarken de bize danıştığınızda size yardımcı olmamızı istiyorsanız donanım bileşenlerini ayrıntılı yazmak en önemli adımdır.
Konu açacağınız zaman donanım bilgilerinizi aşağıdaki gibi paylaşın.
Sistem: Üretici / Model + bootloader
CPU: Detaylı CPU modeli + Anakart yonga seti
Grafik: Bütün grafik aygıtları + Laptop Dahil Ekran Çözünürlüğü
Örnek:
Sistem: HP ProBook 4540s + bootloader (Clover)
CPU: i5-3320m/HM76
Grafik: HD4000, 1366x768
Grafik, CPU ve Anakart yonga setini bulmak için CPU-Z kullanın. Yada AIDA 64 kullanabilirsiniz.
OS X AMD işlemcileri desteklemiyor. Niresh' in hazırladığı AMD işlemciler için hazırlanmış distrolar var. Ancak işlemcin ile ilgili herhangi bir referans kaynak bulamadığım için özellikle şu OS X verisyonu çalışır diyemem. Ancak Cihazının modeline göre konuşursak Niresh Mountain Lİon yada Mavericks olabilir. Hackintosh ISO (Hackintosh Distro) - Hackintosh Zone
Merhabalar, nasılsınız?
Tüm işlemleri yaptım. Niresh Mavericks de yükledim. USB den yüklemeyi seçtim dosta ekran elma logosunda takılı kalıyor. Tavsiyeniz olur mu?
Teşekkürler
Merhaba,
Bu verdiğiniz linkteki yönergelere göre yaptım. Benim boot menüm biraz değişik ama arayıp bulup yaptım. Bunların sonucunda elma logosuna kadar geliyor fakat orada kalıyor. -f -V li komutlar denedim ama nafile. Belki boot menüsündeki farklılıktan eksik birşey yapmış olabilirim. Resim atarsam yardımcı olma şansınız olur mu?