Samsung atmosferi nasıl oluşturulur?

Ynsemr

Kilopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Tab S10+ satın aldım ve diğer cihazlarımla bir atmosfer oluşturmak istiyorum. Cihaza uyumlu, notlarımı rahatça diğer cihazlarıma aktarabileceğim uygulamalar veya ayarlar önerir misiniz? Nelerden yararlanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Samsung Galaxy Tab S10+ satın aldım ve diğer cihazlarımla bir atmosfer oluşturmak istiyorum. Cihaza uyumlu, notlarımı rahatça diğer cihazlarıma aktarabileceğim uygulamalar veya ayarlar önerir misiniz? Nelerden yararlanabilirim?

Hem Samsung Notes, hem Google Keep ile mümkün.
Telefon Samsung,
+ Saat Galaxy Watch 6/7,
+Kulaklık Galaxy Buds,
+Bir de SmartTag 2 (GPS takip) alırsanız hepsi bir arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows bağlantısı hakkında bilginiz var mı?
Ben Telegram kullanıyorum
Tablette, Telefonda, Windows'ta.
Telegram web ile (uygulama kurmadan)
Not,Link,Resim, Video,Ekran görüntüsü herşeyi "Kayıtlı Mesajlar" yolluyorum.
Her yerden,Her cihazdan erişiyorum.
Screenshot_2025-04-02-21-08-19-955_org.telegram.messenger.jpg

Screenshot_2025-04-02-21-08-45-166_org.telegram.messenger.jpg

Veya;
Gmail, Google one website üzerinden ..
Google Notes (Google Keep=Keep Notes) erişim mümkün.

Son düzenleme:
Ben Telegram kullanıyorum
Tablette, Telefonda, Windows'ta.
Telegram web ile (uygulama kurmadan)
Not,Link,Resim, Video,Ekran görüntüsü herşeyi "Kayıtlı Mesajlar" yolluyorum.
Her yerden,Her cihazdan erişiyorum.
Eki Görüntüle 2460150
Eki Görüntüle 2460151
Veya;
Gmail, Google one website üzerinden ..
Google Notes (Google Keep=Keep Notes) erişim mümkün.
Mantıklı, Google Drive üzerinden de dosya aktarımı yapılabilir.

Samsung telefonunuz varsa Samsung Cloud hemen hemen notlar dahil herşeyi cihazlarınıza aktarıyor. Windows içinse Windows Phone gibi bir uygulama olması lazım Microsoft Store'da, o uygulamayla dosya paylaşımı, fotoğraf paylaşımı vesaire çoğu şey rahatlıkla halledilebiliyor.

Ayrıca tam olarak paylaşmak olduğu söylenemez fakat ikinci ekran (second screen) ile tabletinizi bilgisayarınıza kablosuz bağlı bir ikinci ekran olarak kullanabiliyorsunuz. Kablosuz dememe bakmayın, gecikme ve kalite gerçekten şaşırtıcı derecede iyi, ve ayrıca dokunmatik ekranınızı ve kaleminizi Windows'ta kullanabiliyorsunuz. Tabletteki ekran ve hoparlör çoğu bilgisayardakinden iyi olduğundan ben bazen oyunları tabletten oynuyorum.

Hocam atmosfer değil de ekosistem değil miydi onun adı yoksa ben mi yanlış kullanıyodum bunca zamandır😁

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı