Samsung Bar Plus sahte mi?

wormcu

Femtopat
Daha fazla  
Samsung Bar Plus 128 GB bellek aldım. Üründe geldi USB 3.1 portuna taktım ancak vadedilen değerleri alamıyorum. Çok altında kalıyor bendemi sorun var yoksa USB sahtemi bilemedim siz değerli ustalarıma danışmak istedim. Chipgenius programıyla baktığımda üretici generic gözüküyor Bu da beni şüphelendirdi.

Dosya Ekleri

• IMG_5622.jpeg
    215,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_5622.jpeg
    215,8 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_5623.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Nerden aldın? Sahte gibi.

Aldığınız satıcının linkini atabilir misiniz?

Rojame adlı satıcıdan mı aldınız? Ayrıca USB 3.1 portuna taktığınıza emin misiniz?
Evet rojame isimli satıcıdan aldım ve anakartım gigabyte x570 Master 3.1 olan sokete taktım .

Ürünün üreticisi de yazmıyor. Ürün kesinlikle sahte.

Evet rojame isimli satıcıdan aldım ve anakartım gigabyte x570 Master 3.1 olan sokete taktım .
İade edin.

Evet rojame isimli satıcıdan aldım ve anakartım Gigabyte X570 Master 3.1 olan sokete taktım.

Rojame isimli satıcının puanına göre ürün sahte değil, ama okuma yazma hızlarında sıkıntı var.

Ürünün üreticisi de yazmıyor. Ürün kesinlikle sahte.

İade edin.
Ürüne Şuan fatura kesmemiş bende fatura talebinde bulundum . Faturayı ürün sahte ise büyük ihtimal yükleyemeyecek .

Rojame isimli satıcının puanına göre ürün sahte değil, ama okuma yazma hızlarında sıkıntı var.
Üretici yazması lazım, arkadaşda var aynı ürün ve onda yazmakta. Okuma yazma hızı da bunu doğruluyor ve ilk sekmedekiler yazılmış sadece.... Bariz replika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…