Samsung Buds 2 alınır mı?

Tamamdır o zaman bunu alırım veya bir indirim gelirse Buds 2 diğer türlü çok pahalı. Bu kulaklık güzel mi yoksa biraz daha mı eklemeliyim?
Bu kulaklık iyi ustune en az 1000 TL eklenen lazim ki, bundan daha iyi bir ürün alinabilsin. Bu fiyat bandında en iyi ses bu.

Ben bundaki aşırı v shaped'i begenmiyorum. Basslar, m/t'nin önüne çok geçiyor. Üst midler özelikle bu modelde ölü. Bass yoğun olduğu için imaging (sahne detayı) nerdeyse yok gibi. 1700-2000 civarına cikilacaksa, Jabra elite 4 alınabilir. Bu modelden daha iyidir. Ldac var o linkini attığın modelde. Fakat unutmamalidir ki; kulaklıkta önemli olan driverların kalitesi ve eq'e verdiği tepkidir. Codec çok çok önemli bir husus değil. Tabikide ldac olması ses detayını etkiler fakat yukarda da dediğim gibi v shaped bir model olduğu için, alınmaz. Ha, v shaped tarzı seversin, yani; basslar yoğun olsun, gerisi önemli değil dersen alınabilir. Eq'e tepkisi çok iyi değil.

Teşekkürler. Bass yoğunluğunu sevmiyorum. Sesi boğuyor gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…