Samsung Buds 2 ile iPhone 13 kullanılır mı?

ezrabuckleyy

Centipat
Daha fazla  
Buds kulaklıkların dokunmatiği ve aktif gürültü engelleme özellikleri iPhone telefonda da çalışır mı yoksa sadece Samsung telefonlara mı özel?

Platformlar arası kısıtlamalar oluyor. Ama bahsettiğiniz ikiliyi hiç denemedim. Eşimin kulaklığı Android telefonda tüm fonksiyonları ile kusursuz çalışırken ben iPhone üzerinde daha ilkel şekilde kullanabiliyorum. Aynı durum tam tersi sistem için de geçerli.

benim için en önemli olan aktif gürültü engelleme özelliğiydi kulaklıktan da çok memnunum fiyat performans açısından..

Kullanılır da dokunma kontrolü ve gürültü kontrollerini düzenlemek için ikinci bir windows veya samsung cihazına ihtiyacınız olur, iphoneda sadece dokunarak bunları kontrol edebilirsiniz. Diğer telefondan Labs menüsüne girip de kenardan ses açmayı aktif ederseniz iPhonedayken rahat edersiniz.
Ama en önemlisi iPhone, Samsung scalable codec desteklemediği ve buds 2ye bu sene güncellemeyle gelen hifi 24 bit desteği olmadığı için basitçe açıklamak gerekirse alacağınız ses kalitesi baya düşüyor/değişiyor. Bu şekilde kullanmanızı tavsiye etmem ama elinizde varsa ve ortalama ses alsam da benim için yeterli diyorsanız dediğim ayarları yaparak kullanabilirsiniz.Sorunuz varsa etiketleyin yardımcı olurum.

aktif gürültü engelleme özelliğini nasıl kullanabileceğimi anlayamadım kusura bakmayın. Window üzerinden bu özelliği açsam daha sonra ioscihaza bağlansam o özellikle mi devam ediyor yanlış anlamadıysam?

Galaxy wearable/ Galaxy Buds uygulaması sadece Microsoft Store ve Samsung cihazlarda var. Bunlardan birine indirip kulaklığı o cihaza bağlayın sonra dokunma kontrollerini açın. Sonrasında bu kontrolleri istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Eğer Samsung cihazınız varsa tavsiyem kulaklık ayarları->labs kısmından kulağın kenarına iki kez dokunma özelliğini açmanız. Bu sayede kulaklıgın kenarına veya kulağınızın dış arka kısmına iki kere vurursanız ses açıp kapatabileceksiniz(labs özellikleri için Samsung cihaz gerekli)
Böylelikle de kulaklığın üzerinde diğer komutlar için yer kalacak.
Kontrolleri ayarladıktan sonra bir daha uygulamaya ihtiyacınız yok iphonea bağlayabilirsiniz.
Not: Kulaklıklar eşleşmiyorsa kutuya koyun, parmağınızla aynı anda ikisinin de üstüne basılı tutun. Eşleştirme moduna alıyor sonra diğer cihazda görünür.
@ezrabuckleyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…