K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Samsung Buds 2 almayı dusunuyorum ANC ve 360 Audio ozellıgını merak ettıgım ıcın tercıh etmeyı dusunuyorum telefonda Samsung oldugu ıcın guzel bır ekosıstem olacağını dusunuyorum bu fıyata baska bır onerınız var mı?
Samsung Buds 2 almayı dusunuyorum ANC ve 360 Audio ozellıgını merak ettıgım ıcın tercıh etmeyı dusunuyorum telefonda Samsung oldugu ıcın guzel bır ekosıstem olacağını dusunuyorum bu fıyata baska bır onerınız var mı?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.412 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 3 Eylül 2023 #2 Kroxzi dedi: Samsung Buds 2 almayı dusunuyorum ANC ve 360 Audio ozellıgını merak ettıgım ıcın tercıh etmeyı dusunuyorum telefonda Samsung oldugu ıcın guzel bır ekosıstem olacağını dusunuyorum bu fıyata baska bır onerınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bence Samsung Buds 2 daha iyi olur ekosistem yapacaksanız kaçırmayın derim.
Kroxzi dedi: Samsung Buds 2 almayı dusunuyorum ANC ve 360 Audio ozellıgını merak ettıgım ıcın tercıh etmeyı dusunuyorum telefonda Samsung oldugu ıcın guzel bır ekosıstem olacağını dusunuyorum bu fıyata baska bır onerınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bence Samsung Buds 2 daha iyi olur ekosistem yapacaksanız kaçırmayın derim.
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Leon Dayı dedi: Bence Samsung Buds 2 daha iyi olur ekosistem yapacaksanız kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... Cogu kişi ekosistem olunca onerıyor neden acaba kulaklık iyi değil mi?
Leon Dayı dedi: Bence Samsung Buds 2 daha iyi olur ekosistem yapacaksanız kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... Cogu kişi ekosistem olunca onerıyor neden acaba kulaklık iyi değil mi?
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #4 Ben kullanıyorum, 360'ı bazen açıyorum farkettiriyor, gecikme sorunu yaşamadım güzel kulaklık.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #5 Alıyorsanız PROsunu alın normalini almanızı tavsiye etmem
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 384710 dedi: Ben kullanıyorum, 360'ı bazen açıyorum fark ettiriyor, gecikme sorunu yaşamadım güzel kulaklık. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey 360 bir de ANC'den memnun musun? aleksmc dedi: Alıyorsanız PROsunu alın normalini almanızı tavsiye etmem Genişletmek için tıkla... pro olan modelı gereksız pahalı gıbı ya 3.5 k gıbı bır fıyatı var
384710 dedi: Ben kullanıyorum, 360'ı bazen açıyorum fark ettiriyor, gecikme sorunu yaşamadım güzel kulaklık. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey 360 bir de ANC'den memnun musun? aleksmc dedi: Alıyorsanız PROsunu alın normalini almanızı tavsiye etmem Genişletmek için tıkla... pro olan modelı gereksız pahalı gıbı ya 3.5 k gıbı bır fıyatı var
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #7 Kroxzi dedi: Nasıl bir şey 360 bir de ANC'den memnun musun? pro olan modelı gereksız pahalı gıbı ya 3.5 k gıbı bır fıyatı var Genişletmek için tıkla... Aralarında çok büyük fark var hocam ikisini de denedim ben
Kroxzi dedi: Nasıl bir şey 360 bir de ANC'den memnun musun? pro olan modelı gereksız pahalı gıbı ya 3.5 k gıbı bır fıyatı var Genişletmek için tıkla... Aralarında çok büyük fark var hocam ikisini de denedim ben
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #8 Kroxzi dedi: Nasıl bir şey 360 bir de ANC'den memnun musun? pro olan modelı gereksız pahalı gıbı ya 3.5 k gıbı bır fıyatı var Genişletmek için tıkla... Kulaklığı genelde normal modda kullanıyorum, ortam sesi ve gürültü engellemeyi çok az kullanmışımdır. Kulaklık güzel bir kulaklık.
Kroxzi dedi: Nasıl bir şey 360 bir de ANC'den memnun musun? pro olan modelı gereksız pahalı gıbı ya 3.5 k gıbı bır fıyatı var Genişletmek için tıkla... Kulaklığı genelde normal modda kullanıyorum, ortam sesi ve gürültü engellemeyi çok az kullanmışımdır. Kulaklık güzel bir kulaklık.
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #9 aleksmc dedi: Aralarında çok büyük fark var hocam ikisini de denedim ben. Genişletmek için tıkla... Ya vardır elbet ama fıyatı fazla geldı aslında.
aleksmc dedi: Aralarında çok büyük fark var hocam ikisini de denedim ben. Genişletmek için tıkla... Ya vardır elbet ama fıyatı fazla geldı aslında.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #10 Kroxzi dedi: Ya vardır elbet ama fıyatı fazla geldı aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen şöyle diyeyim ben de normal Buds 2'ye o parayı vereceğime 300 400e Xiaomi AirPods alırım.
Kroxzi dedi: Ya vardır elbet ama fıyatı fazla geldı aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen şöyle diyeyim ben de normal Buds 2'ye o parayı vereceğime 300 400e Xiaomi AirPods alırım.