K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #11 384710 dedi: Kulaklığı genelde normal modda kullanıyorum, ortam sesi ve gürültü engellemeyi çok az kullanmışımdır. Kulaklık güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür edıyorum ANC'den memnun kaldın mı? aleksmc dedi: Hocam şahsen şöyle diyeyim ben de normal Buds 2'ye o parayı vereceğime 300 400e Xiaomi AirPods alırım. Genişletmek için tıkla... Su an QCY t 13 kullanıyorum bıraz farklı ve kalıtelı bir şeye geceyım diye dusunuyorum o yuzden bu kulaklıgı dusundum aslında.
384710 dedi: Kulaklığı genelde normal modda kullanıyorum, ortam sesi ve gürültü engellemeyi çok az kullanmışımdır. Kulaklık güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür edıyorum ANC'den memnun kaldın mı? aleksmc dedi: Hocam şahsen şöyle diyeyim ben de normal Buds 2'ye o parayı vereceğime 300 400e Xiaomi AirPods alırım. Genişletmek için tıkla... Su an QCY t 13 kullanıyorum bıraz farklı ve kalıtelı bir şeye geceyım diye dusunuyorum o yuzden bu kulaklıgı dusundum aslında.
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #12 Kroxzi dedi: Teşekkür edıyorum ANC'den memnun kaldın mı? Genişletmek için tıkla... ANC dediğin gürültü engelleme ve dediğim gibi bunu sık kullanmadım. Bir şey söyleyemem.
Kroxzi dedi: Teşekkür edıyorum ANC'den memnun kaldın mı? Genişletmek için tıkla... ANC dediğin gürültü engelleme ve dediğim gibi bunu sık kullanmadım. Bir şey söyleyemem.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #13 Kroxzi dedi: Teşekkür edıyorum ANC'den memnun kaldın mı? Su an QCY t 13 kullanıyorum bıraz farklı ve kalıtelı bir şeye geceyım diye dusunuyorum o yuzden bu kulaklıgı dusundum aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam normal buds2 bence parasını hak etmiyor ama alın bi belki siz beğenirsiniz olmadı iadeye yollarsınız
Kroxzi dedi: Teşekkür edıyorum ANC'den memnun kaldın mı? Su an QCY t 13 kullanıyorum bıraz farklı ve kalıtelı bir şeye geceyım diye dusunuyorum o yuzden bu kulaklıgı dusundum aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam normal buds2 bence parasını hak etmiyor ama alın bi belki siz beğenirsiniz olmadı iadeye yollarsınız
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #14 384710 dedi: ANC dediğin gürültü engelleme ve dediğim gibi bunu sık kullanmadım. Bir şey söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Anladım cok teşekkür ederım aleksmc dedi: Hocam normal Buds 2 bence parasını hak etmiyor ama alın bir belki siz beğenirsiniz olmadı iadeye yollarsınız. Genişletmek için tıkla... Ya iade olmuyor diye bılıyorum ya hijyen mevzusu yuzunden.
384710 dedi: ANC dediğin gürültü engelleme ve dediğim gibi bunu sık kullanmadım. Bir şey söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Anladım cok teşekkür ederım aleksmc dedi: Hocam normal Buds 2 bence parasını hak etmiyor ama alın bir belki siz beğenirsiniz olmadı iadeye yollarsınız. Genişletmek için tıkla... Ya iade olmuyor diye bılıyorum ya hijyen mevzusu yuzunden.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #15 Kroxzi dedi: Anladım cok teşekkür ederım Ya iade olmuyor diye bılıyorum ya hijyen mevzusu yuzunden. Genişletmek için tıkla... Hocam paket açıldıysa kabul etmiyorlar paketi çok nazikce açıp kulaklığı deneyip sonra silip geri koyup hiç açmadım da diyebilirsiniz
Kroxzi dedi: Anladım cok teşekkür ederım Ya iade olmuyor diye bılıyorum ya hijyen mevzusu yuzunden. Genişletmek için tıkla... Hocam paket açıldıysa kabul etmiyorlar paketi çok nazikce açıp kulaklığı deneyip sonra silip geri koyup hiç açmadım da diyebilirsiniz
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #16 aleksmc dedi: Hocam paket açıldıysa kabul etmiyorlar paketi çok nazikce açıp kulaklığı deneyip sonra silip geri koyup hiç açmadım da diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bu taktik biraz gülümsetti tekrardan arastırma yapacağım kulaklık icin.
aleksmc dedi: Hocam paket açıldıysa kabul etmiyorlar paketi çok nazikce açıp kulaklığı deneyip sonra silip geri koyup hiç açmadım da diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bu taktik biraz gülümsetti tekrardan arastırma yapacağım kulaklık icin.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #17 Kroxzi dedi: bu taktik biraz gülümsetti tekrardan arastırma yapacağım kulaklık icin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de öyle bir şey yaparsanız airpodsu bağladığınız cihazı kaydettikten sonra airpodstan silmeyi unutmayın
Kroxzi dedi: bu taktik biraz gülümsetti tekrardan arastırma yapacağım kulaklık icin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de öyle bir şey yaparsanız airpodsu bağladığınız cihazı kaydettikten sonra airpodstan silmeyi unutmayın
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #18 aleksmc dedi: Hocam bir de öyle bir şey yaparsanız airpodsu bağladığınız cihazı kaydettikten sonra airpodstan silmeyi unutmayın Genişletmek için tıkla... resetleme gibi birsey degilmi ?
aleksmc dedi: Hocam bir de öyle bir şey yaparsanız airpodsu bağladığınız cihazı kaydettikten sonra airpodstan silmeyi unutmayın Genişletmek için tıkla... resetleme gibi birsey degilmi ?
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 3 Eylül 2023 #19 ANC'si yediği bataryayı kurtarmıyor bence, 6 ay kadar kullandım gürültü engellemesi yeterli geldiği için ben açma gereği duymuyordum ANC'yi. Ses kalitesi iyi, bataryası boyutuna göre çok iyi. Bütçeniz Pro'ya yetmiyorsa tavsiye ederim.
ANC'si yediği bataryayı kurtarmıyor bence, 6 ay kadar kullandım gürültü engellemesi yeterli geldiği için ben açma gereği duymuyordum ANC'yi. Ses kalitesi iyi, bataryası boyutuna göre çok iyi. Bütçeniz Pro'ya yetmiyorsa tavsiye ederim.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #20 Kroxzi dedi: resetleme gibi birsey degilmi ? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam fabrika ayarları