K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #21 aleksmc dedi: Aynen hocam fabrika ayarları Genişletmek için tıkla... Anladım hocam tekrardan cok teşekkür edıyorum bu fıyata daha iyileri var mıdır? 706143 dedi: ANC'si yediği bataryayı kurtarmıyor bence, 6 ay kadar kullandım gürültü engellemesi yeterli geldiği için ben açma gereği duymuyordum ANC'yi. Ses kalitesi iyi, bataryası boyutuna göre çok iyi. Bütçeniz Pro'ya yetmiyorsa tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yani aslında kulaklık mantıklı gıbı duruyor ama kualkta durmama sorunu benı supheye dusuruyor.
aleksmc dedi: Aynen hocam fabrika ayarları Genişletmek için tıkla... Anladım hocam tekrardan cok teşekkür edıyorum bu fıyata daha iyileri var mıdır? 706143 dedi: ANC'si yediği bataryayı kurtarmıyor bence, 6 ay kadar kullandım gürültü engellemesi yeterli geldiği için ben açma gereği duymuyordum ANC'yi. Ses kalitesi iyi, bataryası boyutuna göre çok iyi. Bütçeniz Pro'ya yetmiyorsa tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yani aslında kulaklık mantıklı gıbı duruyor ama kualkta durmama sorunu benı supheye dusuruyor.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #22 Kroxzi dedi: Anladım hocam tekrardan cok teşekkür edıyorum bu fıyata daha iyileri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam cidden aşırı fazla airpods markası çıktı son yıllarda ben bilindik markaların dışına gitmemeyi tercih ediyorum
Kroxzi dedi: Anladım hocam tekrardan cok teşekkür edıyorum bu fıyata daha iyileri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam cidden aşırı fazla airpods markası çıktı son yıllarda ben bilindik markaların dışına gitmemeyi tercih ediyorum
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #23 aleksmc dedi: Bilmiyorum hocam cidden aşırı fazla AirPods markası çıktı son yıllarda ben bilindik markaların dışına gitmemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama AirPods Apple kulaklık modeli neden genel konusuyorsunuz ki?
aleksmc dedi: Bilmiyorum hocam cidden aşırı fazla AirPods markası çıktı son yıllarda ben bilindik markaların dışına gitmemeyi tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama AirPods Apple kulaklık modeli neden genel konusuyorsunuz ki?
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 3 Eylül 2023 #24 @Kroxzi kişiden kişiye değişebilir ben hiç sorun yaşamadım.
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #25 706143 dedi: @Kroxzi kişiden kişiye değişebilir ben hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür edıyorum sızce bu fıyata en ıyısı bu mu?
706143 dedi: @Kroxzi kişiden kişiye değişebilir ben hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür edıyorum sızce bu fıyata en ıyısı bu mu?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #26 Kroxzi dedi: Hocam yanlış anlamayın ama AirPods Apple kulaklık modeli neden genel konusuyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... yav ona mı takıldınız hocam Appleı kastetmediğim çok belli o tarz kulaklıkları kastediyorum işte alışkanlık
Kroxzi dedi: Hocam yanlış anlamayın ama AirPods Apple kulaklık modeli neden genel konusuyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... yav ona mı takıldınız hocam Appleı kastetmediğim çok belli o tarz kulaklıkları kastediyorum işte alışkanlık
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #27 aleksmc dedi: Yav ona mı takıldınız hocam Apple'ı kastetmediğim çok belli o tarz kulaklıkları kastediyorum işte alışkanlık. Genişletmek için tıkla... Hocam oylesıne dedım zaten fazla takılmayın sadece niye oyle dedınız diye merak ettım.
aleksmc dedi: Yav ona mı takıldınız hocam Apple'ı kastetmediğim çok belli o tarz kulaklıkları kastediyorum işte alışkanlık. Genişletmek için tıkla... Hocam oylesıne dedım zaten fazla takılmayın sadece niye oyle dedınız diye merak ettım.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 3 Eylül 2023 #28 Kroxzi dedi: Hocam oylesıne dedım zaten fazla takılmayın sadece niye oyle dedınız diye merak ettım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyom hocam ne deniliyor ki onlara
Kroxzi dedi: Hocam oylesıne dedım zaten fazla takılmayın sadece niye oyle dedınız diye merak ettım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyom hocam ne deniliyor ki onlara
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #29 aleksmc dedi: Bilmiyorum hocam ne deniliyor ki onlara Genişletmek için tıkla... Ben TWS kulaklık dıyorum ya da Bluetooth kulaklık dıyorum zaten ne farkı olacak anlasılsın yeter
aleksmc dedi: Bilmiyorum hocam ne deniliyor ki onlara Genişletmek için tıkla... Ben TWS kulaklık dıyorum ya da Bluetooth kulaklık dıyorum zaten ne farkı olacak anlasılsın yeter
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 3 Eylül 2023 #30 @Kroxzi alırken ben de çok şüpheye düşmüştüm en son 1000 TL'yi bunu aldım, pişman etmedi. Yine olsa yine bunu alırdım.
@Kroxzi alırken ben de çok şüpheye düşmüştüm en son 1000 TL'yi bunu aldım, pişman etmedi. Yine olsa yine bunu alırdım.