Samsung Buds 2 Pro iPhone telefon ve Samsung tabletle kullanılır mı?

ozr

Kilopat
iPhone 13 kullanıyorum ve Samsung Tab S9 FE tabletim var. Ayarlarını tabletimden yapsam ve telefonumda müzik dinlesem bir eksiklik yaşar mıyım? Bütün özelliklerini açsam tabletle ve telefona geçsem onlar geri kapanır mı?

Merhaba.

iPhone üzerinde kullanabilirsiniz ancak SSC kodeği iPhone'da olmadığı için Samsung cihazlara göre daha düşük kalitede ses iletimi olacaktır. ANC gibi özellikleri kullanma imkanınız var.

Tablette sorunsuz kullanabilirsiniz.

Merhaba.

iPhone üzerinde kullanabilirsiniz ancak SSC kodeği IPhone'da olmadığı için Samsung cihazlara göre daha düşük kalitede ses iletimi olacaktır. ANC gibi özellikleri kullanma imkanınız var.

Tablette sorunsuz kullanabilirsiniz.

Peki Buds 3 mü önerirsiniz yoksa Buds 2 Pro mu? Buds 2 Pro yurt dışından alınma buldum sıfır kutu ama dışında jelatin var diye güvenemedim. Normalde olmuyor diye biliyorum çünkü.

Ben de Buds 2 Pro kullanıyorum. Aldığımda kutunun dışında bir jelatin yoktu.

İmkan varsa Buds 3 Pro, yoksa da Buds 2 Pro öneririm. Buds 3, Buds 2 Pro üzerine fazla bir gelişme sunmadı.
Tamamdır teşekkür ederim. Burada alırken jelatin yoksa yurtdışında da yoktur herhalde, ürün sahte gibime geldi. 3000TL bandında kesinlikle önerdiğiniz kulaklık varsa beklerim :) Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı