Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.748 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 Arkadaşlar sol taraf şarj olurken sağ tarafı şarj olmuyor. Garanti deseniz ürün yurt dışı ürünü. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #2 Kulaklık yuvasının içini bir kulak çöpüyle falan temizlemeyi dener misiniz? Bir peçeteyle falan da kulaklığın her yerini iyice temizleyin. Artı 0 Eksi
Kulaklık yuvasının içini bir kulak çöpüyle falan temizlemeyi dener misiniz? Bir peçeteyle falan da kulaklığın her yerini iyice temizleyin.
KS KS Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.748 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 Crownguard dedi: Kulaklık yuvasının içini bir kulak çöpüyle falan temizlemeyi dener misiniz? Bir peçeteyle falan da kulaklığın her yerini iyice temizleyin. Genişletmek için tıkla... Yani içini açmamı mı öneriyorsunuz? Crownguard dedi: Kulaklık yuvasının içini bir kulak çöpüyle falan temizlemeyi dener misiniz? Bir peçeteyle falan da kulaklığın her yerini iyice temizleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam iyice temizledim fakat olmuyor. Türkiye'de garantisi sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Kulaklık yuvasının içini bir kulak çöpüyle falan temizlemeyi dener misiniz? Bir peçeteyle falan da kulaklığın her yerini iyice temizleyin. Genişletmek için tıkla... Yani içini açmamı mı öneriyorsunuz? Crownguard dedi: Kulaklık yuvasının içini bir kulak çöpüyle falan temizlemeyi dener misiniz? Bir peçeteyle falan da kulaklığın her yerini iyice temizleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam iyice temizledim fakat olmuyor. Türkiye'de garantisi sıkıntı olur mu?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #4 Lskow dedi: Yani içini açmamı mı öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Kulaklığı şarj ettiğiniz kısmı diyorum direkt. Mıknatıslı bölgeleri, elektrik aldığı bölgeleri temizleyin demek istedim. Aynı şekilde kulaklığın da şarj aldığı yerleri. Peçeteyle vs silin yani. Artı 0 Eksi
Lskow dedi: Yani içini açmamı mı öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Kulaklığı şarj ettiğiniz kısmı diyorum direkt. Mıknatıslı bölgeleri, elektrik aldığı bölgeleri temizleyin demek istedim. Aynı şekilde kulaklığın da şarj aldığı yerleri. Peçeteyle vs silin yani.
KS KS Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.748 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #5 Crownguard dedi: Hayır hocam. Kulaklığı şarj ettiğiniz kısmı diyorum direkt. Eki Görüntüle 2439959 Mıknatıslı bölgeleri, elektrik aldığı bölgeleri temizleyin demek istedim. Aynı şekilde kulaklığın da şarj aldığı yerleri. Peçeteyle vs silin yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ona rağmen etki etmedi. Yere düştü ve şarj olmaya başladı garip. Sizce donanımsal birşey mi oldu acaba? İçindeki şeyler düştüğünde tekrar yerine oturma gibi durum mu oldu acaba? Son düzenleme: 7 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Hayır hocam. Kulaklığı şarj ettiğiniz kısmı diyorum direkt. Eki Görüntüle 2439959 Mıknatıslı bölgeleri, elektrik aldığı bölgeleri temizleyin demek istedim. Aynı şekilde kulaklığın da şarj aldığı yerleri. Peçeteyle vs silin yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ona rağmen etki etmedi. Yere düştü ve şarj olmaya başladı garip. Sizce donanımsal birşey mi oldu acaba? İçindeki şeyler düştüğünde tekrar yerine oturma gibi durum mu oldu acaba?